Toplam Oy Verenler: 7
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Demek ki piyasada önde gelen markalardan, bence siparişi verin birşey kaybetmezsiniz ancak yinede pazartesi gelecektir kargo.... Ama istanbuldasınızn kartalda 10 dk demişsiniz bostancıda yakın zaten bugün akşamüstü çıkın 10dk da uygun birşey bulursunuz hatta montajını bile yaparlar
sedanlarla hb lerin kapılar aynımı. sedan hb die ayrım yok sanırım bunlarda.
atilla bey bizim sitede birisinde de varmış perflex baktım nasıl diye malzeme çok sert değil çünkü darbe aldığında kırılmaması için çizilme yönündende dayanıklı çok sert birgörünüş olarak daha şeyle çizilmediği sürece bende hep mugen tip aramıştım ama 2007 model üstlere yapmışlar mugen tipini yoksa mugen tipler görünüş olarak daha güzel bu arada kartaldakini telefonla aradım 4 lü setler 70 tl den başlıyor ondan kataldakine gitmiyorum atilla bey z tech sadece adı var tasarım olarak nerdeyse aynıbunların montajını dert etmeyin arkadaşlar hiç bilmeyenler bile 5 dkda yapar sadece alkolü bez var sette onu camın üstündeki fitile bir güzel siliyorsun (temizliyorsun) ondan sonra rüzgarlığın arkasındaki çift taraflı yapışkanın diğer yüzünü açıyorsun ve yapıştırıyorsun bu kadar