0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi arabayla bu kadar uğraşılırmı sat kurtul yenisini alırsın
satıp yenisini alsam da uğraşırım; en büyük zevkim buhatta garaja temizliğe giderken ev halkına "spor salonuna gidiyorum" diyerek ayrılıyorum
Vav akdere pazarı bana tanıdık bir yer hergün geçiyorum ordan şimdi park, yasin her yerini tepeden tırnağa temizlemişsin.
Ellerine sağlık yasin bu kadar zaman sonra ancak dinlenmişsindir.Seninki temizlik değil başka bir şey olmuş.Hem zaman,hem bilgi hemde yer isteyen bir temizlik olmuş.Geçen gün kayınvalidelere misafirlige gitmiştim.Ev köy evi ve önünde asma.Arabayı büyük bir iştahla evin önüne çektim.sünger filan herşey hazır.derken parton aradı ve 15 dakka konuştu.Döndüğümde baktım ki kayınpeder almış hortumu benim arabayla boğuşmakta.Tüm hevesim kaçtı kırk yılın başı o zevki tadacaktım ama artık başka bahara ((((
Ben anlatımınızdan detaylı temizlik anlamıştım, normali için o süre bence de yeter zaten
Ellerine sağlık Yasin epey uğraşmışsın anlaşılan. Bakım bu işte....
Uzun yol sonucu oluşan daha doğrusu " yüksek süratli " yolculuklar sonucu oluşan ön taraf ve yan aynalardaki böcük ve bilimum sinek türünün mezarlığından kurtulmak için ne yapmak ne kullanmak lazım acaba spor severler
Hiç bir şey yok ise bildiğin kola ile sil fakat ardından temiz su ile üstünden geç.Kola asidik özelli ve içindeki şeker sebebi ile kurumadan temizlenmesi lazım.Ayrıca mat krom yerleride kola ile temizleyebilirsin.Camlarda benim her zaman kullandığım yöntemdir.
Kımı zaman 1 saat kımı zaman tam gun.Surec ne olursa olsun o sure ıcınde bende transa gecenlerdenım. Zıhnım bosalıyor arabamla ugrasırken. Bır nevı rehabılıte oluyorum. ama bunu komık karsılayan cok ınsanla karsılasıp, tepkıler alıyorum. "Ver 15 TL de yıkat be kardesım. Ne ezıyet edıyorsun kendıne" yorumuyla aynı ve farklı kısılerden defakez tepkı almısımdır ama dedım ya rehabıle oluyorum
Tepkiler ne olursa olsun bu zevk başka bir şey. Dediğiniz gibi rehabilite belki. Hele o temizlendikten sonra arabaya binmenin verdiği haz bambaşka.
araç temizliğimi ? )))))))) benim araba leş gibi ))) arabam siyah auris dün mahallenin çocukları üzerine yazı yazıyorlardı toz içinde kalmış beni yıka diye ))))))))