0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ellerine sağlık abi,güzel olmuş...artık benzin seviyesini daha net göreceksin
Ellerinize sağlık çok gzel olmuş. Nasıl bir malzeme ise çok çabuk çiziliyor.
çok güzel olmuş ellerinize sağlık benim arabanın göstergesine bir el atsanız
Atilla abi ellerine sağlık çok güzel olmuş.Bir daha ki pasta cila çalışmanı fotoğraflaman mümkün mü acaba
Yapmayı düşünüyorsan kafana takılanları sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
m205 nedir pasta falanmınxt nin ne olduğunu da bilmiyorum , heralde o da ciladır
bu yapılan işlemlere nasıl içim gidiyor sivasta bulamıyorum ki bir yer yaptrıyım sonax var da pek güvenemiyorum
Atilla abi detaylı açıklaman için çok çok teşekkürler.Bi süredir araştırıyorum, okuyorum çeşitli videolar seyrediyorum malzeme konusunu tam anlamıyla kavramam biraz zaman alıcak gibi pat diyince olmuyor etraftan gördüğüm kadarıyla.Genellikle yorumlar araca profesyonel bir uygulama yapıldıktan sonra amatör çalışmaların devam ettirilmesi yönündeydi.Bende uygulama yaptırdım aracıma şimdi bi meguairs set toparlamak istiyorum.Boya korumasını ve şuan ki parlaklığını devam ettirebilecek ürün tavsiyelerine ihtiyacım var açıkçası.Aklımda bi kaç ürün var ama uygulama eksikliklerim olduğu için tereddütteyim -Meg Ultimate Wash & Wax-SwirlX Hare Giderici-Smooth Surface Clay Kit( ilk etapta almasam waxı direk uygulasam nasıl olur?)-nxt 2.0-Birde uygulamayı neyle yaptın abi illa ped almak gerekli mi sence?Ve meguairs mf yıkama bezine 25 lira civarında para vermek marka takıntısından öteye geçmez mi? hakkını verir mi yoksa?Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.