0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 3 gün önce k7 aldım. satacaksanız tripodunuza talibim
Seçkin güle güle kullan. K7 kullanmadım ama pentax'ın kötü makinası yok. Umarım benim gibi yatırmazsın, bol bol çekim yaparsın.Eğer makinayı satarsam triopodu vs. aksesuarları falan da alana hediye ederim diye düşünüyordum. Zaten çok pahalı birşey değil bildiğim kadarıyla. Yenileri 100-150 TL falan galiba.Şöyle yapalım o zaman, ben makinayı satarsam, alan kişinin de tripodu falan varsa, ben sana hediye edeyim benimkini. Üç kuruşluk şey nasılsa, satsam ne olacak, benim arabaya pek bir faydası olmaz, bir balata takımı bile değiştirmez herhalde
gerçekten çok güzel makine. önce 550d düşünüyordum ama forumdan türkay sarıkayada da k7 var. onunkini kullandıktan sonra hemen aldım eğer satarsanız bir mablağ karşılığından alırım yoksa olmaz. arabaya faydası olmaz ancak en kötü ihtimal iç dış güzelce temizletirsiniz
Bir fotoğrafçıda görmüştüm pentax. Eski bir makina, modelini falan bilmiyorum, Adam "babamdan miras kaldı, hala kullanıyorum demişti"Daha satıp satmamaya bile karar vermiş değilim aslında. Bir yanım "mükemmel makina, yepyeni duruyor, niye satacaksın" diyor, diğer yanım "hakkını verip kullanmadıktan sonra niye tutuyorsun" diyor.Neyse, satarsam hem o parayı başka şekilde kullanımış olurum, hem de makinayı alan kullanan da hakkını verir, satışa çıkarmak en iyisi herhalde.Makinayı halledeyim de tripod işi kolay, hallederiz nasılsa.
Bu makinanın 2007 fiatları 1100 - 1350 Euro arasındaydı.İlla satıcam diyosan 1.600 dan aşağı satma.
2007 den beri üstüne kaç makine çıktı k10d nin. fiyatı güzel vermişler bence. ben 4 lensle beraber bi k10d buldum 1000 tl fiyat çekmiş sonra k7 çıktı onu aldım. k7 yi de 1400 tl ye mal ettim.
makinenin fiyatı uygun ama satmayın dıyorum ben satıyorsanız parayı yenı bır makine için harcayın dıyorum ya da ...
www.pentaxturk.com diye bir forum actilar. Orada mantikli fiyatlar ve düzgün müsteriler sanirim bulabilirsiniz. K10D'yi CCD sensör diye cok sevenler de var; düsük isik cekimleri kötü diye sövenlerde. 1700 lira gibi bir rakam bence cok abarti. Almanya'da 2.elleri 400 eur civarinda cok temiz olanlarin. Türkiye'de az bulundugu icin daha kiymetli olmasi yüksek ihtimal.Canon ve Nikon'larin alt modellerini görmüssünüz. K10D'ye denk ve daha üst modellerinin kasalari magnezyumdur ve gayet düzgündür.
Seçkin, foto. forumlarını dolaşırken bir ilan gördüm, aklıma sen geldin http://www.fotokritik.com/forum/146684Baksana, adamlar K7'yi takaslamak için K10D arıyorlar, daha yeni model falan diyordun ama, senin makina dandikmiş galiba Bak bekleseymişsin 3-4 gün daha benim makinayı verirmişiz sana. Şaka, şaka... Bekliyoruz güzel çekimlerini.