0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sabah ilk önce bağlı bulunduğum trafik şubesini arayıp durumu anlattım..memur arkadaş sistemlerin şu an kapalı olduğunu ve yarım saat sonra tekrar aramamı söyledi.Yarım saat sonra tekrar aradım plakayı verdim memur arkadaş sistemden ben benim plakama kesilmiş bir trafik cezası bulunmadığını söyledi:'' pEki trafik cezasını istanbulda yazılmış olursa ne olur'' dedim.Cezanın nerde yazılırsa yazılsın sistemden görüleceğini söyledi.Bu söz üzerine teşekkür edip bağlı bulunduğum vergi dairesini aradım...Telefona çıkan vergi memuru arkadaşa durumu tekrar anlattım..Plakayı istedi plakamı sisteme girince 351 tl gecikmeli borcum olduğunu söyledi..biraz önce trafik le görüştüğümü ve benim plakama kesilmiş bir trafik cezası bulunmadığını söyledi dedim...MEMUR:Tamamda beyfendi sizin adınız SERKAN....Değilmi ?BEN:Hayır memur bey benim adım HAKAN ARIKAN Dedim...MEMUR :O zaman buraya gelip ahmet beyi görün.. Uzun lafın kısası analşılan o ki başkasının trafik cezası benim plAkaya işlenmiş..p.tesi gidecez bakalım..Gelişmeleri anlatırım..SAYGILAR..
Atilla beyİyi dilekleriniz ve tavsiyeniz için teşekkürler...depo yu fulleyeceğime süpheniz olmasın :Dve apartmandaki çocuklara dondurmalar benden
Bu sabah vergi dairesine gittim..Durumu ilgili memura anlattım tekrar sisteme baktı ve ceza pusulasını buldu ...ceza bir otobüse kesilmiş ve ceza benim plakaya işlenmiş..neyseki düzeltildi
Hakan abi gebzedesin ve bizi hiç arayıp sormuyorsun bak valla kırıldım şimdi biz 2 3 haftada bir 3 toyotacı toplanıyoruz senide aramızda görmek isteriz
Geçmiş olsun.Apartmandaki çocuklar bayram edecek bu işe
dBuluşuruz mesut'cuğum hemde tanışmış oluruz..sevinirim..yeterki haberim olsun.
Hakan abi özelden bi cep numaranı iletirmisin bana