Gönderen Konu: Aurisle ilgili 1-2 soru işte...(öneri beklemekteyim)  (Okunma sayısı 2205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
Aurisle ilgili 1-2 soru işte...(öneri beklemekteyim)
« : Temmuz 28, 2011, 16:39:43 »
Merhaba değerli üyeler; 2008 model toyota auris 1.6 elegant mmt aracımda 1-2 eksik var onlar hakkında sizden bilgi almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Konu 1: Bu araçta kitlediğin zaman camları kendi kapatma özelliği elegant olmasına rağmen maalesef bulunmuyor elegant seviyeye toyota böyle bi özellik neden koymamış anlayamadım. Bu konu hakkında herhangi bi modülmü alıp taktırmam lazım yoksa serviste arabayı bilgisayara bağladıklarında şu programdan bazı özellikleri açma kapama yapabiliyolarmış öyle bişey varmıdır?
Konu 2: Araba ortalama 20 km/h hızın üzerine çıktığında kapılarının kendini otomatik kitlemesi olayına ne gibi bi eklenti yada ne tür bi işlem yaptırabilirim şimdiden cevaplarını yardımlarınız için parmaklarınız dert görmesin çok teşekkür ederim değerli üyeler. :)
Toyota Auris 1.6 Elegant MMT...

Toyota Club Türkiye

Aurisle ilgili 1-2 soru işte...(öneri beklemekteyim)
« : Temmuz 28, 2011, 16:39:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: Aurisle ilgili 1-2 soru işte...(öneri beklemekteyim)
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2011, 18:09:23 »
Merhaba değerli üyeler; 2008 model toyota auris 1.6 elegant mmt aracımda 1-2 eksik var onlar hakkında sizden bilgi almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Konu 1: Bu araçta kitlediğin zaman camları kendi kapatma özelliği elegant olmasına rağmen maalesef bulunmuyor elegant seviyeye toyota böyle bi özellik neden koymamış anlayamadım. Bu konu hakkında herhangi bi modülmü alıp taktırmam lazım yoksa serviste arabayı bilgisayara bağladıklarında şu programdan bazı özellikleri açma kapama yapabiliyolarmış öyle bişey varmıdır?
Konu 2: Araba ortalama 20 km/h hızın üzerine çıktığında kapılarının kendini otomatik kitlemesi olayına ne gibi bi eklenti yada ne tür bi işlem yaptırabilirim şimdiden cevaplarını yardımlarınız için parmaklarınız dert görmesin çok teşekkür ederim değerli üyeler. :)

1- modül takılması gerekli yada bu özelliği destekleyen alarm seti takılabilir...
2- kilitlenmesi güzel, sen ne istiyorsun mesela...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2011, 18:40:10 »
Modül takılıp yapılıyor  bir önceki aracıma yaptırmıştım, baya kullanışlı oluyor. Cenmax alarmlarda isteğin özellikte olanları var aynı yerde yaptırabilirsin. Servis modül takmıyor camlar için.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2011, 10:32:37 »
1- modül takılması gerekli yada bu özelliği destekleyen alarm seti takılabilir...
2- kilitlenmesi güzel, sen ne istiyorsun mesela...
tamam camlar için anladığım kadarıyla alarm seti taktırcam o modülü içinde barındıran kilitleme olayına gelirsek araba 20 km hıza çıktıktan sonra kapıları otomatik olarak kilitleme özelliği için ne önerebilirsiniz öyle birşey okumuştum biyerde tam hatırlamıyorum ama baya hoşuma gitmişti aklıma takıldı bende yaptırmak istedim araştırdım ama bulamadım.(cevabı biraz geç yazdım kusura bakmayın pek vakit ayıramıyorum internete.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2011, 16:23:36 »
tamam camlar için anladığım kadarıyla alarm seti taktırcam o modülü içinde barındıran kilitleme olayına gelirsek araba 20 km hıza çıktıktan sonra kapıları otomatik olarak kilitleme özelliği için ne önerebilirsiniz öyle birşey okumuştum biyerde tam hatırlamıyorum ama baya hoşuma gitmişti aklıma takıldı bende yaptırmak istedim araştırdım ama bulamadım.(cevabı biraz geç yazdım kusura bakmayın pek vakit ayıramıyorum internete.)

1- Cam kaldırma modülü takarak halledebilirsiniz.

2- Kilometreyle kapanan hiç duymadım ve yapabilen olacağını sanmıyorum. Ama alarm üzerinden zaman ayarlı olarak yapılabiliyor. Veya fren pedalına bağlatabilirsiniz. Frene bastığınız zaman kilitler.Bunun için alarm taktırmanız gerekiyor.
2008 Auris 1.6 Elegant Bnz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2011, 16:31:32 »
1- Cam kaldırma modülü takarak halledebilirsiniz.

2- Kilometreyle kapanan hiç duymadım ve yapabilen olacağını sanmıyorum. Ama alarm üzerinden zaman ayarlı olarak yapılabiliyor. Veya fren pedalına bağlatabilirsiniz. Frene bastığınız zaman kilitler.

bahsedilen sistem dandik clio symbol de bile var. araç harekete geçtiğinde belli hızdan sonra kapıları kilitliyor. özellikle istanbul'da çok gerekli bir fonksiyon. sonradan yapıldığını sanmıyorum. dolayısıyla bu sistemin frene entegre edilmesi sağlıklı olmaz bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Ağustos 08, 2011, 17:40:53 »

bahsedilen sistem dandik clio symbol de bile var. araç harekete geçtiğinde belli hızdan sonra kapıları kilitliyor. özellikle istanbul'da çok gerekli bir fonksiyon. sonradan yapıldığını sanmıyorum. dolayısıyla bu sistemin frene entegre edilmesi sağlıklı olmaz bence.

Fren sistemine bir zararı yok sadece fren pedal svicinden "+" akım alınıyor.  Ancak kullanışlı olduğunu söyleyemem.
2008 Auris 1.6 Elegant Bnz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 08, 2011, 19:32:34 »
ilginç :) benim albeamda bile vardı o özellil 20 km i aştım mı klitlerdi kapıları :)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Ağustos 11, 2011, 23:41:13 »
heh işte bende o albea da olan özelliği istiyorum yahu... :D elegant arabaya yapmamış toyota çok pis kınadım gerçekten... >:(  :)