Gönderen Konu: 2011 avensis orjinal navitech  (Okunma sayısı 7819 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
2011 avensis orjinal navitech
« : Temmuz 28, 2011, 14:46:37 »
2011 Avensis orjinal navitech navigasyon hakkında bilgi lütfen...kullanan arkadaşlardan haber bekliyorum..

Toyota Club Türkiye

2011 avensis orjinal navitech
« : Temmuz 28, 2011, 14:46:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 avensis orjinal navitech
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2011, 19:38:13 »
Metin Bey, orjinal navigasyon kullanmıyorum, cep tel.ime yükledim onu kullanıyorum uzun süredir. Daha pratik ve kullanışlı benim için. Navigasyon yazılımının kullanıcı dostu olması ve kullanılan haritanın detayı, navigasyonda belirleyici iki temel unsur. Tabii ki GPS alıcınızın kalitesi de.

Navigasyon yazılımları konusunda, iGO'yu tavsiye edebilirim. Gördüğüm en kullanışlısı.
Harita konusunda ise TR'de Başarsoft çok ciddi çalışmalar yapıyor.

Bu nedenlerle Başarsoft haritası kullanan herhangi bir yazılım (benim tavsiyem iGO) ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Araştırmalarınızda buna dikkat etmenizde fayda var. Bir de navigasyon cihazınızda harita güncellemesi yapabiliyor olmanız gerekli.

Bu kapsamda Navitech GRD-NX 103 modeli sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=444
Bu ürünle ilgili olarak sadece hangi haritayı kullandığını bilmiyorum. Onu sorabilirsiniz. Eğer başarsoft haritası ise gayet iyi olacaktır.

Fiyatı 1900 TL civarında olması lazım. Artı montaj ücreti.. Değer mi değmez mi o size kalmış. Ben cepteki navigasyonumu araçta da kullanmayı daha pratik ve daha ekonomik (daha doğrusu bedava) buluyorum.

Umarım bu bilgiler yeterli olmuştur.

NOT: Bu arada bir de geyik ekleyeyim: 3-4 ay önce bir arkadaşım, takside giderken taksici ile benzer bir konuyu konuşuyormuş. 2500 TL. civarı bir nav. taktırmak istiyordu aracına. Taksici ona demiş ki " Abi sen ver o 2500'ü bana ömür boyu gideceğin yere götüreyim seni. Cepten ara beni geleyim hemen, takıl benim arabanın peşine, olsun bitsin "

Turkish Navigation Systems  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2011, 20:16:31 »

NOT: Bu arada bir de geyik ekleyeyim: 3-4 ay önce bir arkadaşım, takside giderken taksici ile benzer bir konuyu konuşuyormuş. 2500 TL. civarı bir nav. taktırmak istiyordu aracına. Taksici ona demiş ki " Abi sen ver o 2500'ü bana ömür boyu gideceğin yere götüreyim seni. Cepten ara beni geleyim hemen, takıl benim arabanın peşine, olsun bitsin "

Turkish Navigation Systems 

Moderatöre rapor et   Kayıt

Keyifli ve verimli paylaşımlar...

bir alkış hakketiniz atilla bey
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2011, 20:26:13 »

Turkish Navigation Systems 

Moderatöre rapor et   Kayıt

Keyifli ve verimli paylaşımlar...

bir alkış hakketiniz atilla bey

Sağolun  :lol: :lol:
Eğitim danışmanlık işimi bırakıp, navigasyonla otomotive tekrar giriş yapacağım :lol:
Bu markanın patentini almayı düşünüyorum . " TNS - TURKISH NAVIGATION SYSTEMS "
 :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2011, 22:33:36 »
metin bey selamlar
şu anda ben kullanıyorum
her türlü özellik var navigasyonda
geçen gece eczane aradım şak diye buldu
tv 'si çok iyi
tavsiye ederim
zaten araca birebir uyuyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Ağustos 13, 2011, 15:02:10 »
serviste mi taktırdınız,kaç tl ye ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #6 : Ağustos 13, 2011, 22:46:14 »
Navıgasyon cihazı yerıne 7 ınc androıd pad falan almanızı tavsıye ederım,hem ucuz hemde kullanıslı olur.ben androıd telıme igo kurdum;hem kullanıslı hemde devamlı update yapabılıyorum harıtayı.Android pad olursa sıkılınca fılm vs de ızlersınız,nete gırersınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 14, 2011, 01:46:10 »
Navıgasyon cihazı yerıne 7 ınc androıd pad falan almanızı tavsıye ederım,hem ucuz hemde kullanıslı olur.ben androıd telıme igo kurdum;hem kullanıslı hemde devamlı update yapabılıyorum harıtayı.Android pad olursa sıkılınca fılm vs de ızlersınız,nete gırersınız. :D

Bence de bu şekil bir uygulama daha mantıklı olur gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 04, 2011, 02:00:03 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36880.0
linkteki aracımda var. tıkır tıkır işliyor. birde geri görüş kamerası kazanacaksınızki. sistemimi bir okadar daha cazipleştiriyor.
ve birde usb ve ı phone soketi çıkıyor içinden buda flash bellek kullanmanıza izin veriyor. parçalar dokunmatik ekranda dosya dosya çkıyor çok güzel. lütfen uyarıya dikkat gösterip sürüş esnasında fazla kurcalayıp dikkatinizi dağıtmamaya özen gösterin aman derim ...
TOYOTA AVENSİS 1.8 MULTİDRİVE S ELEGANT EXTRA CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 04, 2011, 02:43:57 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36880.0
linkteki aracımda var. tıkır tıkır işliyor. birde geri görüş kamerası kazanacaksınızki. sistemimi bir okadar daha cazipleştiriyor.
ve birde usb ve ı phone soketi çıkıyor içinden buda flash bellek kullanmanıza izin veriyor. parçalar dokunmatik ekranda dosya dosya çkıyor çok güzel. lütfen uyarıya dikkat gösterip sürüş esnasında fazla kurcalayıp dikkatinizi dağıtmamaya özen gösterin aman derim ...
İlhan bey extradan ne kadar ödediniz...
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 04, 2011, 05:14:30 »
İlhan bey extradan ne kadar ödediniz...

alırken 65.000 lik araç bedeline tüm istediğim artlar için 4000 lik artı fiyat çıkardılar ( navi + krom paket + xenon orj. far ) 69 çıkan toplam fiyatıda 67.500 e yuvarladık. zannedersem navinin + geri görüşün karşısına montaj dahil 2500 tl yazmışlardı.
TOYOTA AVENSİS 1.8 MULTİDRİVE S ELEGANT EXTRA CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2013, 04:05:48 »
Metin Bey, orjinal navigasyon kullanmıyorum, cep tel.ime yükledim onu kullanıyorum uzun süredir. Daha pratik ve kullanışlı benim için. Navigasyon yazılımının kullanıcı dostu olması ve kullanılan haritanın detayı, navigasyonda belirleyici iki temel unsur. Tabii ki GPS alıcınızın kalitesi de.

Navigasyon yazılımları konusunda, iGO'yu tavsiye edebilirim. Gördüğüm en kullanışlısı.
Harita konusunda ise TR'de Başarsoft çok ciddi çalışmalar yapıyor.

Bu nedenlerle Başarsoft haritası kullanan herhangi bir yazılım (benim tavsiyem iGO) ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Araştırmalarınızda buna dikkat etmenizde fayda var. Bir de navigasyon cihazınızda harita güncellemesi yapabiliyor olmanız gerekli.

Bu kapsamda Navitech GRD-NX 103 modeli sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=444
Bu ürünle ilgili olarak sadece hangi haritayı kullandığını bilmiyorum. Onu sorabilirsiniz. Eğer başarsoft haritası ise gayet iyi olacaktır.

Fiyatı 1900 TL civarında olması lazım. Artı montaj ücreti.. Değer mi değmez mi o size kalmış. Ben cepteki navigasyonumu araçta da kullanmayı daha pratik ve daha ekonomik (daha doğrusu bedava) buluyorum.

Umarım bu bilgiler yeterli olmuştur.

Turkish Navigation Systems  :lol: :lol: :lol:

ses kalitesi hakkıında bilgi verirmisiniz?
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 03, 2013, 12:03:25 »
Herşeyden önce ekran araca ayrı bir hava katıyor ve yeni nesil araçlarda hemen hemen var.

İlerleyen dönemde Navigasyondan ziyade görünümü ve usb girişi için  düşünüyorum.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Nisan 06, 2013, 00:12:39 »
ben android telefonumdan sygic aura kullanıyorum. daha önce igo kullanmıştım. ama bunu daha fazla beğendim. 600-700 tllik bir android telefon her türlü navigasyon işinizi görür. bi de araç tutucu alırsınız, sorun kalmaz