0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NOT: Bu arada bir de geyik ekleyeyim: 3-4 ay önce bir arkadaşım, takside giderken taksici ile benzer bir konuyu konuşuyormuş. 2500 TL. civarı bir nav. taktırmak istiyordu aracına. Taksici ona demiş ki " Abi sen ver o 2500'ü bana ömür boyu gideceğin yere götüreyim seni. Cepten ara beni geleyim hemen, takıl benim arabanın peşine, olsun bitsin "Turkish Navigation Systems Moderatöre rapor et KayıtKeyifli ve verimli paylaşımlar...bir alkış hakketiniz atilla bey
Navıgasyon cihazı yerıne 7 ınc androıd pad falan almanızı tavsıye ederım,hem ucuz hemde kullanıslı olur.ben androıd telıme igo kurdum;hem kullanıslı hemde devamlı update yapabılıyorum harıtayı.Android pad olursa sıkılınca fılm vs de ızlersınız,nete gırersınız.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36880.0linkteki aracımda var. tıkır tıkır işliyor. birde geri görüş kamerası kazanacaksınızki. sistemimi bir okadar daha cazipleştiriyor.ve birde usb ve ı phone soketi çıkıyor içinden buda flash bellek kullanmanıza izin veriyor. parçalar dokunmatik ekranda dosya dosya çkıyor çok güzel. lütfen uyarıya dikkat gösterip sürüş esnasında fazla kurcalayıp dikkatinizi dağıtmamaya özen gösterin aman derim ...
İlhan bey extradan ne kadar ödediniz...
Metin Bey, orjinal navigasyon kullanmıyorum, cep tel.ime yükledim onu kullanıyorum uzun süredir. Daha pratik ve kullanışlı benim için. Navigasyon yazılımının kullanıcı dostu olması ve kullanılan haritanın detayı, navigasyonda belirleyici iki temel unsur. Tabii ki GPS alıcınızın kalitesi de.Navigasyon yazılımları konusunda, iGO'yu tavsiye edebilirim. Gördüğüm en kullanışlısı.Harita konusunda ise TR'de Başarsoft çok ciddi çalışmalar yapıyor.Bu nedenlerle Başarsoft haritası kullanan herhangi bir yazılım (benim tavsiyem iGO) ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Araştırmalarınızda buna dikkat etmenizde fayda var. Bir de navigasyon cihazınızda harita güncellemesi yapabiliyor olmanız gerekli.Bu kapsamda Navitech GRD-NX 103 modeli sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=444Bu ürünle ilgili olarak sadece hangi haritayı kullandığını bilmiyorum. Onu sorabilirsiniz. Eğer başarsoft haritası ise gayet iyi olacaktır.Fiyatı 1900 TL civarında olması lazım. Artı montaj ücreti.. Değer mi değmez mi o size kalmış. Ben cepteki navigasyonumu araçta da kullanmayı daha pratik ve daha ekonomik (daha doğrusu bedava) buluyorum.Umarım bu bilgiler yeterli olmuştur. NOT: Bu arada bir de geyik ekleyeyim: 3-4 ay önce bir arkadaşım, takside giderken taksici ile benzer bir konuyu konuşuyormuş. 2500 TL. civarı bir nav. taktırmak istiyordu aracına. Taksici ona demiş ki " Abi sen ver o 2500'ü bana ömür boyu gideceğin yere götüreyim seni. Cepten ara beni geleyim hemen, takıl benim arabanın peşine, olsun bitsin "Turkish Navigation Systems