0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı uğurlu olsun hocam kaza bela vermesin...Ben aksigortadan yaptırmıştım toyota gümüş sigorta olarak aracın pert olması halinde poliçe değeri ne ise onu olduğu gibi veriyorlar. Bunu birçok kasko yapmıyor poliçe üzerindeki fiyattan 3-4 bin aşağıya fiyat biçiyorlar. Biliyorsunuz ki toyotanın Türkiye pazarını sabancı grubu yapıyor ve akbankın dolayısıyla aksigortanın da sahibi bu şirket, ben toyotayı aksigortaya kasko yaptırılmasını öneririm.Eger derseniz benim aracımın camı kırılsa dahi kasko bozulmadan değiştirilsin aksigortanın toyota altın sigortası var ki çok güzel bir şey...
Bazı sigorta şirketleri japon araçlara hizmet vermek istemiyorum demek yerine fiyatı yüksek tutuyor. 6000 tl fiyat biçen kasko şirketi gördüm aracıma ( anlamamız gereken budur) acentenin nasıl iş takip ettiği önemlidir ancak son zamanlarda neredeyse hatasız hizmet veren bir şirket önerebilirim.HDI. benim aracıma 1900 demişlerdi. yaş durumunu dikkate almıyoruz diyen yalan söylüyordur o zaman 500-600 tl oynaması lazım.