0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
): kesin telif hakkı ister bunada:)))))
Seydi işmi yaptığın şimdi senin? Atılan terlik geri gelecek ve sonra ikinci hamle Kafasını seven kaçsın
) mehmet bey terlikleri ben koymadım:))) yağız koymuş:))))
Ha ahahahaa Hande bana başka bir konuda yazarken gözlük lazım mı demişti .Lazım mış ))))))) O zaman ilk terlik Yagız'a gelsin
Vay, Hande Hn. bir terlikle hepimizin kapasını uçuracak desenize İstanbul'a doğru fırlatılan terlik, İzmir'e uğrayıp, Adana'yı da biçtikten sonra geniş alıp yerine döner artıkın
Tek terlik atışıyla üç çocuğunu da vurabilen kişiye ''bordo bereli anne'' denir. Facebookda buldum Bordo bereli Hande abla
Samsun'a da uğrar mı?
heran heryerden kafamıza terlik yiyeceğimizi düşünerek geçirdiğimiz TCT günlerinde bize bu korkuyu yaşatan Hande abla'ya fazla uğraşmaması için roket tip terliklerden sonra bumerang terlikte üretime geçirmişler.güle güle kullan abla devamlı ayağınla kalması dilekleriyle
) ben eğildim bana çarpmaz:)
merak ettim şimdi... elinize en iyi oturan terlik hangisi?tercihli marka,model varmı? idealinizdeki terlik ağırlığı nedir?terlik kelimesi ile kaç farklı kelime üretebiliyorsunuz? terlik,hande ve iş ünvanızın 2 hece oluşu tesadüf mü?
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır bu an. Muhammet abinin alnına okkalısından bir terlik yolla Hande abla.
terlik yetmez buna ben bunu döverim....
...geliyo yolda....
Ağzımdan aldın valla, gel bu taraflara da döv bir güzel Muhammet abiyi. Ben Eren'den izin alırım
gelirsem bi ortaköy bi taksim yapar mıyız?
nagihan "ver-gaz aygaz" olmuşuz... ereni değil ama kardeşini üzerine salarım, eren gibi uysal değildir,eli ağırdır bilgin olsun...