Gönderen Konu: 2011 corolla ledli eşik arası yardım lütfenn...  (Okunma sayısı 1869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
2011 corolla ledli eşik arası yardım lütfenn...
« : Temmuz 27, 2011, 13:50:13 »
arkadaslar 2011 corolla ledli eşik arası bulamıyorum hiçbir yerde konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımlarınzı beklıyorum...

Toyota Club Türkiye

2011 corolla ledli eşik arası yardım lütfenn...
« : Temmuz 27, 2011, 13:50:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: 2011 corolla ledli eşik arası yardım lütfenn...
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2011, 02:53:24 »
arkadaslar 2011 corolla ledli eşik arası bulamıyorum hiçbir yerde konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımlarınzı beklıyorum...

Koskoca sitede o kadar bu isten anladığını söyleyen insan var  yok mu bir bilen bulamıyorum yok mü özel fln üreten birileri kimse bisey yazmadı daha =\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2011, 03:19:36 »
var ben yaptırdım çokda güzel olmuştu ama satın aldığım kişinin şu aralar telefonu kapalı...yoksa yeni aldığım araca bende sipariş verecektim....onun  yerine bi arkadaş kendi yapmış yanlış hatırlamıyorsam türkaydı sanırım...ana sayfada sağ üst köşedeki arama kısmına ledli kapı eşik aydınlatması yazın çıkacaktır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2011, 12:29:34 »
var ben yaptırdım çokda güzel olmuştu ama satın aldığım kişinin şu aralar telefonu kapalı...yoksa yeni aldığım araca bende sipariş verecektim....onun  yerine bi arkadaş kendi yapmış yanlış hatırlamıyorsam türkaydı sanırım...ana sayfada sağ üst köşedeki arama kısmına ledli kapı eşik aydınlatması yazın çıkacaktır...

Kardes üreten birini buldum çok da hoş maillere cvp verio istersen mailini verym belki sende biliosundur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2011, 21:56:41 »
Kardes üreten birini buldum çok da hoş maillere cvp verio istersen mailini verym belki sende biliosundur
olabilir verin bi görüşelim bakalım nasıl yapıyorlarmış...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Temmuz 30, 2011, 00:54:38 »
olabilir verin bi görüşelim bakalım nasıl yapıyorlarmış...

engin.gurbinar2007@hotmail.com kardes bana attıgı mesaj şu bak bende cevap yazdım ama daha konusamadık tekrardan

merhabalar :

İsmim engin maşbıyel yapıyoruz. ledli sizedede yapabılırız. istersenız cuma gunu kesım olacak sızede 1 takım yapabılırız cevabınızı beklıyorum selam ...

> To: engin.gurbinar2007@hotmail.com
> Subject: Kapi eşiği
> From: admin@toyotaclubtr.com
> Date: Wed, 27 Jul 2011 00:26:23 +0000
>
> Baya bı zaman olmuş sanırım ama ben 2011 corolla icin resimdekilerden olan ledli kapı eşiği arıyorum 2 aydır bulamadım ve sizinkiler çok hoşuma gitti temin etmem icin yardımcı olabilir misiniz ayrıca 2011 corolla icin panjur altı tamlondaki siyah bölmeye 407 lerdeki gibi krom şeritler arıyorum