0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cevap veren yok mu yaaaaaaaaav.
Verdiğiniz bildi için teşekküler Fatih bey. Peki fiyat olarak ne tuttu acaba?Mesut bey, elbette forumdaki kişiler servis elemanı değil ama benim gibi belki başkalarının da başına gelmiştir, bir fikri olan vardır diye (cevap veren yok mu) dedim.
M/M düşmanları sizi:)
yorumlarınız için çok teşekkürler. arabayı mart ayında almıştım, toyota dedik düvendik ama suç bende servise götürmeden aldım. ikinci el alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum, ikinci el araba alırken servise götürün baktırın.Sinan bey arabayı 94000 de aldım, aldığım günden beri sorun var, daha önce hiç mmt araç kullanmadığım için sorunu algılayamadım. benzinli gibi kullanıyorsunuz demişsiniz, aracı otomatikte kullanıyorum, araç vites değişimini kendi yapıyor. nasıl kullanmalıyım sizce.araştırmalarım ve sizlerin tavsiyeleri sonucu iki ihtimal var, 1-) yazılımsal bir sorun var, kalibrasyon yaptırmam gerekli. (güçlü ihtimal)2-) baskı balata bitik, değişmesi gerek. (zayıf ihtimal)arabamı seviyorum ama böyle problem çıkartması canımı sıkıyor. yorumlarınız için teşekkürler....
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...Arabayı satıp kurtul diyen arkadaşlar; ben arabayı bu şekilde sattığımda, sattığım adama söylemem gerekli vitesle ilgili problemi, böyle olunca da kimse arabayı almak istemez almak isteyenler de ölü fiyat verir. söylemeden satarsam da vicdanen rahatsız olurum lakin bu dünyanın öbür tarafı da var. Arabayı yaptırıp bi 10 yıl binmeyi düşünüyorum Bu aralar yoğunluktan dolayı servise zaman ayıramayacağım, arbayı yaptırdıktan sonra sorun neymiiş neden kaynaklanıyormuş, ne kadar tuttu sizlerle paylaşacağım,Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.