Arkadaşlar,
Arabayı aldığım günden beri kafaya taktığım anahtar konusunu. Bir arkadaş ebayden aldığı kutuya yaptırmış anahtarı, onu sipariş edip yapmıştım. O konuyla ilgili post da burada
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=26410.0 Hiç yoktan iyidir diye onu kullanıyordum. Ama pek kaliteli bir şey değildi. Sustalı düğmesi yumuşaktı ve cepte kendiliğinden açılıyordu. Plastik malzemesi elde kaliteli bir his vermiyordu.
Geçen günlerde arkadaşın yeni Aveo sunu teslim almaya gittik, Aveonun anahtarlarının ne kadar kaliteli olduğunu görünce dur bir tekrar bir araştırayım dedim...
Googledan biraz araştırma ile bir anahtarcı buldum İstanbul İstinyede. Fotoğraflar tatmin edici görünüyordu. Telefon açıp Murat beyle görüştüm. Sağolsun gayet ilgiliydi. Kargo ile anahtarlarımı gönderdim 50 TL ücreti de havale yaptım. Ertesi gün yapılmış halde kargo ile geri geldi. Bagaj, kapılar ve kontağı sorunsuz açıyor. Ben bayıldım. Fotoğraflarını çektim sizinle paylaşıyorum.
En soldaki yeni anahtar, ortadaki ebayden aldığım en sağdaki de malum orijinali.

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usYaptırmak isterseniz anahtarı yaptırdığım yer burası, Murat beyle görüşebilirsiniz.
İSTİNYE ELEKTRONİK ANAHTAR & OTO KİLİT SİSTEMLERİ
Cayır Cad No:51 İSTİNYE Sariyer / İST
Teknik Servis : (0) 212 277 34 71
GSM : 0532 486 39 48