Gönderen Konu: GERİ VİTES KAMERASI....????*  (Okunma sayısı 2838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
GERİ VİTES KAMERASI....????*
« : Temmuz 26, 2011, 19:29:21 »
TCT dostlarım ....aracıma geri vites kamerası almayı düşünüyorum sizler ne dersiniz kullanışlımı ?kullanan arkadaşlar fikirlerini beyan ederse memnun olurum.Acaba hangi marka ? hangi özellikleri olan tercih edilmelidir? dikiz aynasında kamera olanları tercih ederim bunun eksileri artıları nelerdir? Ankara hem satın alıp hemde montajını nerde yaptırabilirim? amma soru sordum zamnınızı harcayıp buraya kadar okuduğunuz ve cevaplarınız için şimdiden  teşekkürederim......
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

GERİ VİTES KAMERASI....????*
« : Temmuz 26, 2011, 19:29:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: GERİ VİTES KAMERASI....????*
« Yanıtla #1 : Temmuz 26, 2011, 20:28:32 »
Ben plaka aydınlatmasına taktım. Ayrıca monitör yerleştridim dikiz aynasının yanına. Memnunum.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 26, 2011, 20:32:10 »
Ben plaka aydınlatmasına taktım. Ayrıca monitör yerleştridim dikiz aynasının yanına. Memnunum.
Vedat  bey birde resmini koysaydınız nasıl durmuş acaba çok merak ettim dikiz aynasının yanında ve ne kadar harcadınız ....teşekkürederim.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 26, 2011, 20:55:28 »
Bu konularda en güvenilir ve taze bilgiyi servislerde bulabilirsin. Ancak servislerin bu tür aksesuar fiyatları biraz tuzlu olur.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Temmuz 26, 2011, 21:52:52 »
TCT dostlarım ....aracıma geri vites kamerası almayı düşünüyorum sizler ne dersiniz kullanışlımı ?kullanan arkadaşlar fikirlerini beyan ederse memnun olurum.Acaba hangi marka ? hangi özellikleri olan tercih edilmelidir? dikiz aynasında kamera olanları tercih ederim bunun eksileri artıları nelerdir? Ankara hem satın alıp hemde montajını nerde yaptırabilirim? amma soru sordum zamnınızı harcayıp buraya kadar okuduğunuz ve cevaplarınız için şimdiden  teşekkürederim......
Merhaba, ben kullanıyorum ve çok memnunum. Konya sokak'ta bulabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 100-120 civarı fiyatları vardı. Kameranın "mirror" özelliği olup olmadığını sorun. Yani mesela şoföre göre sağ arkadaki cisimler ekranda da sağda görülmeli. En iyisi almadan önce test edin. Normal yazıyı aynen görüyorsanız kötü. Normale göre ters görmeniz gerekiyor. Gece görüş özelliği de iyi bir özellik. Ledlerle arka aydınlatılıyor. Navigasyon-DVD cihazı getirmiştim, ona bağlattırdım. Ayrıca bir monitör kullanmadım. Bu konu ile ilgili bir konu açmıştım, resimleri oradan görebilirsiniz. Ben tampona monte ettirmiştim. Bazı arkadaşlar plaka üstünü tercih ediyorlar.
Corolla 2008 M/M Benzinli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2011, 09:47:04 »
Yakında resimlerle bir konu açacağım kısmetse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #6 : Ağustos 08, 2011, 17:51:12 »
Ben yeni taktırdım. Dikiz aynası şeklinde olandan taktıracaktım ama ellerinde yoktu ayrı monitörle dikiz aynasının yanına koydurdum. Gayet memnunum. Ancak yarım kalan bir iş var oda yolda giderken kameradan görüntü almak.Bunun için bir düğme koyduracam aç-kapa şeklinde birde geri vites lambalarının yanmaması için diyot gerekiyor. Zaman darlığından dolayı yaptıramadım.
2008 Auris 1.6 Elegant Bnz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 08, 2011, 17:53:46 »
Dikkatinizi dağıtır sanıyorum.