değerli dostlar geçtiğimiz cumartesi-pazar günü bir düğün içni çorum'daydım her gördüğüm toyotalara özellikle sellektör yapıp korna çalarak selma verdim:) doğal olarak hepside suratıma ne diyor bu adam der gibi baktılar:))) acaba hiç TCT li bir dosta rastladımmmı??? yoksa TCT yi çorumda iyi tanıtamadıkmı?
Seydi Abi, senin yaptığını filalılar yapmaz

. Ne istedin Çorumlulardan
vedatcım bende zaten kahraman çorumluyum:)))

bir çorumlu olarak üzüldüm.
bir çorumlu olarak üzüldüm.
nye?? benim çorumlu olmamamı yoksa çorumda tct lilerle karşılaşamamamı?
tctliler hususunda abi

yaymak lazım ki 1 haftaya ben başlıyorum yaymaya
tctliler hususunda abi
yaymak lazım ki 1 haftaya ben başlıyorum yaymaya 
eyvallah:))) inan tahminimden çok toyota gördüm çorumda 0 araçlar kız gibi ortalıkda geziniyorlar:)

: ama birde tct li olsalar varyaa:))

)
Seydi abi genel olarak insanımızda birisi selam verdiği zaman "kim lan bu ne diye selam veriyor" düşüncesi olduğu için şaşırmışlardır.
Abi ben de Çorumluyum hatta çoruma gidince aynı senin gibi yapasım geliyo da işte bildiğim için yapmıyorum

Bu arada arkadaşlar Çorum Osmancık arasındaki kırkdilim yolu tam bir felaketti şimdi o kadar güzel olmuş ki. İStanbul yolunu ordan vereceklermiş galiba.
Seydi abi genel olarak insanımızda birisi selam verdiği zaman "kim lan bu ne diye selam veriyor" düşüncesi olduğu için şaşırmışlardır.
Abi ben de Çorumluyum hatta çoruma gidince aynı senin gibi yapasım geliyo da işte bildiğim için yapmıyorum 
Bu arada arkadaşlar Çorum Osmancık arasındaki kırkdilim yolu tam bir felaketti şimdi o kadar güzel olmuş ki. İStanbul yolunu ordan vereceklermiş galiba.
kırkdilim açılmadı daha dediler onun için sungurlu üzerinden gelip gittim..ir çok sürücünün korkulu rüyası kırkdilim inşallah güzel olurda bizde gönül rahtlı ile gider geliriz:)
dah önce form içerisinde çorumu varmı yokmu diye bir konu açılmıştı hani olurda denk gelirmiyim diye özellikle selma verid mgelip geçene:) ama dediğin gibi:)

"kim lan bu gobel" der gibi baktılar hep:))))
Abi 50 metre vardı bitmesine en son. o da pazartesi günüydü Ama bitince gerçekten çok güzel olacak

)

)) inşallah açılsnıda:) keyifle gidip gelelim:)
Seydi Bey,
Çorum'da selam verme alma olayı standart olduğundan,"kesin bir tanıdık ama çıkartamadım" zihniyeti ile selam vermemiş olabilirler.E malum 2 tur atsanız Çorumda aynı arkadaşınızla 2 sefer karşılaşmanız olağandır.

Ayrıca çoğu forumda üye olan bir çok Çorum'lu olmasına rağmen birbirine bağlılık pek yok gibi,bunu önceki aracımın forum sitesinde de yaşadım.
Eğer Çorum'da olduğunuz vakit,bir fırsat yaratabilirsek buluşup sohbet etme imkanımızda olur.Bu dediğim tüm Çorum'a yolu düşen arkadaşlar içinde geçerlidir.Hatta buna kendi adıma çok sevinirim cidden.