Gönderen Konu: araç folyo kaplama  (Okunma sayısı 2695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
araç folyo kaplama
« : Temmuz 26, 2011, 00:38:06 »
arkadaslar aracımı folyo kaplatıcam fakat ucuk rakamlardan bahsedıyorlar 1500 2000 tl dıyolar daha uygun yapma şansım varmıdır ve ruhsata işlerken sıkıntı cıkarmı nasıl olur ne kadardır çok soru sordum ama bılgılendırırsenız sevınırım ....:))

Toyota Club Türkiye

araç folyo kaplama
« : Temmuz 26, 2011, 00:38:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: araç folyo kaplama
« Yanıtla #1 : Temmuz 26, 2011, 02:44:53 »
sahibindende bisürü reklam var onlara bakabilirsin.ruhsatta değişiklik olucak kesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Temmuz 26, 2011, 22:03:01 »
merhaba utku herşeyden önce kolay gelsin,adaşızda üztelik :),bende epey bir süredir araç kaplama renk değişimi konusunu araştırıyordum,gerek toyota için gerekse başka araçlar için,ist da bir çok oto servis bu işe başlamış durumda ama dikkat etmen gereken kullanılacak folyonun cinsi,özellikle cast folyo tabir edilen foyolar kullanılmakta,daha ucuza maletmek için normal folyolarıda kullananlar var ama bu sefer hem aracının boyasının zarar görme riski var hemde işlemin sürekliliği konusunda sıkıntılar var.Bulabileceğin en uygun fiyat bildiğim kadarıyla bahçelievlerde bi yer var 1300 tl ye mal ediyor kmpf folyo kullanarak,1700 tl yede 3M folyo mal oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 5600
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 04, 2011, 19:22:37 »
gebzede oturuyorum.bizim burda bir yerde yapıldığını duydum.gittim görüştüm.kesin bir fiyat vermediler,fakat 900-1100 arası olabilir dediler.
2017 platinyum Verso premium.