0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Renault Traffic - Opel Vivaro, Fiat Ducato - Peugeot Boxer - Citröen Jumper, Peugeot Partner - Citröen Berlingo da hep ortak üretim araçlar. Araçların planlarını, sanırım aynı kuruluş birden fazla markaya satıyor. Mesela Fiat da Sedici modelini Suzuki'ye yaptırıyordu. Ona bakarsanız Renault-Nissan ittifakı var, Renault'un elektrikli ZE araçlarını da Nissan üretiyor/üretecek yakında, Nissan'ın dizelleri de Renault'un dizel motorları.
Sadik usta "Yakıt kaynaklı degilse eğer enjektorlerden kaynaklı bir sorun olma olasılığı yüksek" dedi...
hiç birini beğenmiyorum....
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ne zaman başım sıkışsa yine toyota hep toyota... Ben 2 hafta önce bi fiorino aldım kendime sırf yakıt için ancak bu sefer nasıl olduysa acemi davrandım araç dizel 76.000 de ve neredeyse hiç servise bakıma gitmemiş. Aldım bakım yaptırdım filtreler değişti (Mazot filtresi hariç. Maddi sıkıntılar yüzünden) Ve araçtan maalesef memnun değilim ancak arabanın suçu yok eski sahibinin suçu at arabası gibi kullanmış hiç bakım yok üstüne bide kötü yakıt kullanmış. (Bilgisayara bağladık neredeyse 10'a yakın arıza çıkardı) Şimdi geleyim sadete... Aracım hareket halindeyken tekliyor gazı bi alıyor bi almıyor hızlanamıyorum bile tüm viteslerde yapıyor bunu alt devir üst devir her türlü gazı bi alıyor bi almıyor yokuşlarda ise duracak duruma geliyor gaz yemediğinden. 2 gün önce gittim yakıt filtresini de değiştirdim sorun düzeldi gibi oldu ama maalesef 1 saatlik bi düzelme imiş, eskisinden de beter oldu. Şimdi soruyorum size dizelden iyi anlayan arkadaşlarım bu aracın sorunu ne olabilir !! Şahsen ben mazot pompasından şüpheleniyorum. Yarın da özel servise gidecem siz değerli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var lütfen yardımm... Uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen aklınıza takılmasın diye uzun ve detaylı yazdım...
Allah yardımcınız olsun
Zararın neresinden dönsen kardır, bir an önce sat kurtul
Benim buji hikayesine donmuş Benimde ilk Corolla'da böyle bisey olmuştu.Buji kablosu yerinde takılı gibi gorunsede megerse öyle değilmiş.İki gün boyunca aksaya aksaya ise gidip gelmiştim Bu sorunu ucuza kapatmanızda ayrıca bir güzel olmuş.Gecmis olsun