Gönderen Konu: Kare (nova) Plaka ?  (Okunma sayısı 5105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Kare (nova) Plaka ?
« : Nisan 09, 2008, 01:27:54 »
Arkadaslar kare plaka yaptırmak ıstıyorum ne yapmam lazım bu konuda tecrubesı olan warsa ve paylasırsa cok sewınırım ....yaparken sorun cıkartırlar mı ayrıca arac sahıbının mı gıtmesı lazım ??

Teşekkürler....

Toyota Club Türkiye

Kare (nova) Plaka ?
« : Nisan 09, 2008, 01:27:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Kare (nova) Plaka ?
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2008, 09:49:56 »
Evet vekalet vermeyecekseniz kendiniz gitmelisiniz. Aracınızı hangi yetkili servisten aldıysanız oraya gidip ' Bu araca kare plaka takılabilir uygundur ' diye antetli bir kağıda yazı almanız lazım. Daha sonra plakacıya gidip bastırıyorsunuz, daha sonra emniyete gidip mühürletip eski plakaları verip kestiriyorsunuz. ( yani bertaraf edilecek )
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • 1 kere teşekkür edildi
Kare (nova) Plaka ?
« Yanıtla #2 : Nisan 09, 2008, 20:07:19 »
Alıntı yapılan: Adil ULUTAŞ
Evet vekalet vermeyecekseniz kendiniz gitmelisiniz. Aracınızı hangi yetkili servisten aldıysanız oraya gidip ' Bu araca kare plaka takılabilir uygundur ' diye antetli bir kağıda yazı almanız lazım. Daha sonra plakacıya gidip bastırıyorsunuz, daha sonra emniyete gidip mühürletip eski plakaları verip kestiriyorsunuz. ( yani bertaraf edilecek ) [/quote]

gerenk yok ön plakanı cıkar.yere koy üstüne cık ezmeye başla sonra şöylen bir bük. sigortacıya eskidiği ve yıprandığını belirtir gerekli dilekçeyi+25 ytl ver ve kare olacak de alırken. oldu sana ön plakan kare. çiftini 40 ytl ye yapıyorlar yazıya falan gerenk yok. sağlam götürüsen emniyete öyle diyorlar. yokusa sürüyolar.

ben özellikle sigortacıya sordum değiştirmek için tekini 25 çiftini 40 ytl ye yaparım dedi . nasıl yapcağınıda anlattı.

Mükemmel Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Kare (nova) Plaka ?
« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2008, 21:53:11 »
Alıntı yapılan: HAKAN ATABERK
gerenk yok ön plakanı cıkar.yere koy üstüne cık ezmeye başla sonra şöylen bir bük. sigortacıya eskidiği ve yıprandığını belirtir gerekli dilekçeyi+25 ytl ver ve kare olacak de alırken. oldu sana ön plakan kare. çiftini 40 ytl ye yapıyorlar yazıya falan gerenk yok. sağlam götürüsen emniyete öyle diyorlar. yokusa sürüyolar.

ben özellikle sigortacıya sordum değiştirmek için tekini 25 çiftini 40 ytl ye yaparım dedi . nasıl yapcağınıda anlattı.
[/quote]

Hakan bey pekı sıgortacının werdığı plaka ift muhurlu orjınal plaka deılmı ? bırde bunların sahtelerını yapanlarda warmıs sanırım ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • 1 kere teşekkür edildi
Kare (nova) Plaka ?
« Yanıtla #4 : Nisan 09, 2008, 23:25:28 »
Alıntı yapılan: Kutay Tözün

Hakan bey pekı sıgortacının werdığı plaka ift muhurlu orjınal plaka deılmı ? bırde bunların sahtelerını yapanlarda warmıs sanırım ... [/quote]

mühürlü emniyet ve şöforler cemiyetinden, burası ufak yer yemez o dediğiniz. büyük şehirlerde olabilir.artı bunu yaptığı anda konusu suç teşkil eder evrakta sahtecilik ve taklitten hapis cezası vardır.

Mükemmel Toyota