arkadaşlar merhabalar. aşağıdaki maili hafta sonu yazdım. burada da paylaşmak istedim. Bu mail Bosch Türkiye sorumlusuna hitaben yazıldı ve eline ulaşması için çaba gösterdim bilemiyorum başarılı oldum mu

)))
Steven Young'un Dikkatine... (Mailin ulaşmasını sağlarmısınız?)
Merhabalar.
Adım Gürkan Başer. Denizli'de yaşıyorum. Evimdeki birçok eşyada özellikle Bosch markasını kullanıyorum. Evliyim ve eşim şu anda 6 aylık hamile.
2011 yılı nisan ayında boch marka klima sahibi olabilmek için Denizli'de faaliyet gösteren yetkili satıcı Desen Ticaretten inverter serisi 12905 model kodlu bir klima siparişi verdim. normal koşullarda mayıs bilemediniz en geç haziran başında evime kurulması gereken klima, her ne hikmetse bugüne kadar gelmedi ve çağrı merkezinde başlattığım mücadelemde anladığım kadarıyla da temmuz ayı içerisinde evime kurulamayacak gibi görülüyor.
Ben klima almak değil bosch sahibi olmak istiyordum! Fakat firmanıza duyduğum bu güvenin arkasında her ne kadarda yılların birikimi olsa da; birşeylerde aksaklık olduğunu bilmenizi istedim. Zaten önce çağrı merkezine sonra internet üzerinden en yetkili sorumluya ulaşma çabası ve önümüzdeki günlerde de belki Almanya merkeze bu mağduriyetimi anlatma isteği duymamın altında yatan en önemli neden Firmanıza karşı duyduğum sonsuz güvenin anlam veremedğim bir şekilde bozulmasıdır.
Eşimin hamile olduğunu başta belirtmiştim, klimayıda o yüzden istemiştik. Sizdeki bir geçikme insanların sağlığına varıncaya kadar etkisi olduğunun farkında olduğunuzu varsayarak en kısa sürede mağduriyetimin giderilmesi için gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
Gürkan BAŞER