0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atilla abi neden özellikle son ön kapı ?
hayırlı uğurlu olsun. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim kısmetse çarşamba günü aracı almaya gideceğim inşallah bir pürüz çıkmaz da alırım gerçekten çok istediğim bir araç avensis
Hayırlı olsun Uğur bey..opel ve hyundaiden sonra avensis deneyimlerinizi paylaşırsınız artık eksiler artılar...
hemen paylaşayım araca henüz tam alışamadım ama inanılmaz güzel süspansiyon sistemi var vectra kullanalar bilir anormal sert bir arabadır kendisi yakıt konusunda avensis vectradan biraz daha az yakıyor evet arkadşların dediği gibi 1.6 motor avensis için küçük kalmış araba gerçekten ağır kalıyor ama yolunu buldumu da gidiyor hani ankaradan gelirken denem amaçlı sürat yaptım benim için süratten ziyade konfor önemli o da avensiste fazlasıyla var passata gelecek olursak 2001 makyajlı kasayı kullandım yakıt olarak passat en çok yakanı ve en hantal olanı dersek yeridir ama 2005 ve üzeri passatları kullanmadığım için yorum yapamam avensisin işçilik kalitesine ve sessizliğine hayran kaldım desem yeridir çok kaliteli işçilik var gerçekten plastik aksamlar çok zengin duruyor eğer bu araç arıza çıkarıp beni üzmez ise yada mercedes bmw alacak gücüm olursa satarım yoksa satmam çok kaliteli bir araç hyundai kıyaslamaya almıyorum bile artılarıkaliteli işçilik güven duygusuzengin donanımferah iç mekanyakıt ekonomisieksileri1.6 motor ara hızlanmalarda biraz yetersiz ama o kadar abartılacak kadar kötü değillandirenzo kitin enjektör sesi
abi durma oyna motorlar caı catc back egzoz heart falan filan
kazasız belasız ve mutlu günlerde kullanın...avensis genel olarak sorunsuz bir araçtır ama ben şuan yaşıyorum, far problemim var...bir de klimanızı ilk çalıştırdığınızda yüksek devirde çalıştırmayın, kompresöründe arıza oluşabilir, ben yaşadım...200 tlye hallettik....