0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar arabada normel benzinle calışan gaza basınca lpg ye gecen sistem var ama söktürecem benzinle binecem cünkü araç cok hantallaştı kanı gibi oldu gitmiyor atak deyil bu gun ustaya götürdüm benzinlede aynıdı hava filtresinin oraya pilastik bir parca koymuşlar hava ayarını kısmışlar usta onu cıkartı emilasyon bozuk dedi lpg nin garatisi bile bitmedi arabayı alır almaz taktırmıştım taktırmaz olaydım bu kadarmı kötü arkadaşlar lpg li kullanan arkadaşlar sizinkiler nasıl şu an benzinle roket gibi gidiyor gaza gecince malesef arkadan biri asılıyor gibi toplamıyor araba 1.3 motorlu arabalar bile benden hızlı kacıyor beyin ufak benim altesa marka beyinden olabilirmi yardım[/quote]vallahi bilmiyorum ama aracınız bakımlımı lpg yi takan usta nasıl lpg kitiniz kalitelimi bunlar cok önemli bendede 94 ae101 var bende en yakın zamanda lpg takmayı düsünüyorum sitede lpg kullanan cok arkadasımız var cok memlunlar
arkadaşlar arabada normel benzinle calışan gaza basınca lpg ye gecen sistem var ama söktürecem benzinle binecem cünkü araç cok hantallaştı kanı gibi oldu gitmiyor atak deyil bu gun ustaya götürdüm benzinlede aynıdı hava filtresinin oraya pilastik bir parca koymuşlar hava ayarını kısmışlar usta onu cıkartı emilasyon bozuk dedi lpg nin garatisi bile bitmedi arabayı alır almaz taktırmıştım taktırmaz olaydım bu kadarmı kötü arkadaşlar lpg li kullanan arkadaşlar sizinkiler nasıl şu an benzinle roket gibi gidiyor gaza gecince malesef arkadan biri asılıyor gibi toplamıyor araba 1.3 motorlu arabalar bile benden hızlı kacıyor beyin ufak benim altesa marka beyinden olabilirmi yardım[/quote]fatih lpg sıralı sistem dediğimizdense sorun olmaması lazım bir yerde bir hata vardır bence.birde firmanın kendisi ile görüşştünmü.müşteri memnuniyeti diye birşey var.bence bi ara ama en üst yetkiliyi.geçmiş olsun.selam
selamlar arkadaşlar bu gün lpg taktırdıgım yere gitdim arabaya baktılar ve deneme sürüşü yaptık biraz düzeldi.SÖYLEDİKLERİ BU arabada hiç bir şey yok düz lpg göre araba cok cok iyi araça yapılacak hiç bir şey yok düz lpg nin yapacagı performans bu dediler.Sen benzinle yapdıgın performansı bu lpg le yapamazsız ne yapsan benzinin yerini tutmaz dediler ... Arkadaşlar bende istiyorım ki benzinin verdigi ataklıgı lpg de versin. Bende cok şey istiyorum ama.Benzinle arasında cok fark var benzinle araç cok başka araç lpg deyken hareket ediyorum 2in çi viteste sonuna kadar gaz basıyorum araç 3 ü istedigi zaman benzine geçiyorum o an araba nosa basmış gibi 2 kat daha hızlanıyor 3 cekdigim zaman ipre 120 130 ları birden rahat görüyor.Ama bu olay lpg ile olmuyor normel midir araba geç acılıyor buda benim canımi sıkıyor.Eger sıralıya cevirirsek benzinle aldıgın ataklığı yüzde yüz alırsın dediler doğrumudur alabilirmiyim?Tank şamandıra proje barasını düşelim dediler.1.100 ytl fiyat verdiler pazarlık etsem 1000 de yapacaklar.10 taksit Şu an benim lpg de 210km de 41 ytl yakıyor.Ama cok sert kullandım devir yüksek ve 140 150 arası km hiç düşmedi normel kullansam 170.180 ykr arası yakardı km de normel mi bu ölcümü bu gün yaptım.gazın fiyatı 1,790 ykr antalyada.Fazla arabaya binmiyorum sürekli yol yapan biri değilim benzinle binmeyi düşünüyorum fikirlernizi yorumlarınızı bekliyorum..Zamanında çok dediler bu arabaya lpg taktırma arabanın özelligini bozma diye saten bu arabalar benzinlede fazla yakmaz tam bakımlarını yaparsan dediler.[/quote]abicim sehir icinde beni cok üzüyor yakıt konusunda yanii cok yakıyor
benzinlemi cok yakıyor erdem kardeş.Bende lpg ile benzinden iyi gidiyor sanırdım ama öyle deyilmiş hava fitresinin orasını kapatmışlar ondan benzinle gitmiyormuş acınca benzinle lpg arasındaki fark ortaya cıktı birde mikseri söksek ne olur artık bilmem.[/quote]hemde nasıl yakıyor
Madem fazla km yapmıyorsun neden lpg taktırdın ki? Lpg taktıranların çoğu çok fazla km yaptığı için taktırıyor ben şahsen yılda en az 17.000 km yapıyorum bu yüzden taktırdım yoksa kesinlikle taktırmazdım[/quote]ona bakarsan bende fazla km yapmıyorum ama mecbur takmak zorundayız lpg yi birde neden taktırmazdınız