Geçenlerde valla tam hatırlamıyorum ama ilk olarak tamam şimdi hatırladım, 30 ytl lik ışık yanarken mazot(Euro Dizel) aldım. kontağı çevirdim aldı gibi oldu istop etti. Bi daha, yine istop etti. Bi daha, istop etti yine. La dedim habu adam benzin falanmı koydu. Hadi bi daha, çalıştı. Korktum önce. Sonra fişe baktım. Pompaya baktım mazoot koymuş. Neyse dolaş molaş eve gittim. Sabah vurdum çalışdı dedim herhalde hava bi şey yapdı depo dün. Sonra işe gittim. Akşam dönerken 2 kere çalışmadı 3. de çalışdı. Aradan epey zaman geçdi diyim 1 hafda kadar önceki gün yine yapdı ama 2. de çalışdı. Bakalım bi daha ne zaman yapacak ama bunun nedeni ne olabilir. Tahminlerinizi alabilirmiyim. Acaba mazotdaki bi pislik bi yerlerimi tıkadı. Yoksa marş motorunda mı bi problem var? Yada başka aklınıza gelen bir şey?
Selam.
Eğer kontağı çevirdiğinizde marş motoru çalışmasını yapıyorsa marş motorundan olacağını zannetmiyorum. Aslında deponun dibini kullanmamaya çalışmak en iyisi çünkü pislik olabiliyor ki o zamanda yakıt filtresini de değiştirmek en iyisi. Ayrıca istasyona yakıt geldiğinde normalde bir kaç saat o yakıt satılmamalı, ama kimi istasyonlar bunu göz ardı ediyor ve satıyor ve bu durum bu gibi problemlere sebep olabiliyor.
ismail arkadaş arabanız yeni marşta sorun olacağını sanmam bence mazotttan sorun olabilir veya mazot filtrelerinde tıkanma olabilir devam edip etmemesi önemli
İsmail bey tahminen aracınız 35bin km ye ulaştı. 40bin km de mazot filtresi degisiyor, sizinkisi simdiden kirlenmiş olabilir.
Evet yaman bey. Şuan 33.500 de. Daha 40.000 e çok var. Mazotuda hep aynı yerden alıyom. Siz 40.000 bakımını yaptırdınızmı yoksa. Yaptırdıysanız ne kadar tuttu şimdiden bilelim. Çok fazla tutuyomuş diye duydum.
İsmail bey sizinkinden biraz farklı olarak çalışmama sorunu bende de oldu. Yakıt yüksek seviyede herşey normalken MMT'nin çalıştırma talimatlarına uylmuşken otomobil bir kaç sefer çalışmamış. Bu olay benim başıma gelmedi, ama hanımın iki defa başına geldi. Birinde ben gittim. araç çalıştı. Birisinde de dördüncü denemede çalışmış. Vites N konumunda frene basılı vaziyette marş almamış. Corolla'yı aldığımızdan beri çeşi
tli süprizlerle karşılaşıyoruz ama bakalım sonumuz ne olur..
40bin baslıgında yazdım sanırım. silecek dahil 430 tuttu.
balata degismeli dediler degistirmedim daha 2-3bin gider gibi.
40bin acıklı...
siz her ihtimale karşı mazot filtrelerine bi baktırın isterseniz belki sorun onlardadır