0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yönetim istifa diye konu açın bizi de yormayın Her başlıkta geyik muhabbeti oluyor gayet normal.Aziz başkan bizi Metrise götür
hız sınırları konusunda da eskisi kadar hassas davranılmadığını düşünüyorum...
küçük kardeşimiz daha yeni , birkaç uyarı belkide cezadan sonra nasıl yazacağını çizeceğini paylaşacağını bilir
murat abi iyi diyorsun da bundan önce kaç defa denedim artık çalışmadığına inanıp basmıyordum
Bu durumda dün Hakan cezayi vermis ama telefondan yaptigi icin bir sorun cikmis ve eski sabikasi oldugunu görmemis. Raporlar her zaman inceleniyor; bu konuda bir süpheniz olmasin. Yaz döneminde tatil vs gibi etkenlerde var. O yüzden hemen müdehale edilmezse de yok buna izin verdiler diye düsünmeyin. NOT: Cihan Alptekin'in uzaklastirilma sebebi farkli; yöneticilere ettigi küfürün haddi hesabi yok. Sonradan özür diledigi icin o gün tepki koymadim. Bunu da bilesin.
küfür ettiğini biliyorum. ona uyarı verdiğiniz için etmiş. bu sercan denen kişi 2 gün bişey olmadan ağzından geleni yazdığı için demiştim ama sonunda yapıldı.
Seckin, olaylari tam bilmiyorsun. O yüzden yanli yaklasiyorsun. Cihan Alptekin'e de kac kere uyari yapildi; üslübunu düzelt dendi. Egri oturup dogru konusalim. Küfür eden adamin burada hicbir zaman yeri yoktur.