Rica ederim Murat
Sizin araca angel üretimi yok bildiğim kadarı ile daha öncede arayanlar vardı... Xenon işinide düşünüyorsan merceksiz fara takman etik olarak doğru olmaz merceksiz xenonu akrambamda taksa sövüyorum kimse kusura bakmasın kimsenin gözünüyorup hayatını tehlikeye atma lüksümüz yok...
Sislere xenon sormuşsun evet sislerede xenon olur ama yukarıda bahsettiğim fikrim değişmez evet çok güzel bir görsellik alabiliriz ama kullanışı 0 olur sisli havada beyaz görüşünü arttırmaz aksine düşürür... Bunun yerine netten yabancı sitelerden gündüz farı temin edip kolayca monte edebilirsiniz...
Sisli havada en yardımcı renk sarıdır...

haklısın, merceksiz xenon kullananlara heleki arkamdan geliyorsa, direkt olarak yol veriyorum sora uzunları acıp arkadasından gidiyorum:)
bizim araca angel üretimi yok ise, o zaman bu projeyi iptal etmem gerekecek.. merceksiz sekilde kullanmam zaten..
sisleri de orjinal takmak mantıklı olacak heralde..
Ps: ya bu arabaya çok şey yapma planımız vardı. ilk önce simota filtre takıldı. sora yay aradık bulamadık, en son buldugumuzda yay fiyatı subaru'lar için olanından daha pahalıydı

nese o da geçti.. headers -egzantrik-etc. arastırıldı, ona da cvp yok..
şimdide xenon'da olmuyor....... nese artık aile arabası olarak babama hediye ediyorum aracı

üzmeyelim toyotayı.. üzülecek arabalar hondalar