Gönderen Konu: Corolla 'da 1.4 mü 1.6 mı?  (Okunma sayısı 15474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
Corolla 'da 1.4 mü 1.6 mı?
« : Temmuz 22, 2011, 11:38:29 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kacirilmayacak-temizlikte-corolla-terra-51499526/detay/

şöyle bir ilan buldum. çok acelem yok araba konusunda. bu kasada 1.4 motor nasıldır? tutulmama durumu olur mu? örnek olarak efsane kasada 1.3'ün yüzüne bakan yok çok fazla ama 1.6'ları kapış kapış. bunun gibi bir durum bu kasada da geçerli midir? fikir verebilir misiniz?
Aynasi iştir kişinin lafına bakılmaz...

Toyota Club Türkiye

Corolla 'da 1.4 mü 1.6 mı?
« : Temmuz 22, 2011, 11:38:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Corolla 'da 1.4 mü 1.6 mı?
« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2011, 14:08:35 »
performans değilde 17 nakit var üzerine olsa olsa 3-5 bin daha koyarım. bu koşullarda araba bakmaya çalışıyorum. dediğim gibi acelem yok. belki fiyatlar düşer diye de bekliyorum şindilik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2011, 14:37:17 »
Türkiyede fiyatların düşmesini beklemek yanlış bir davranış olur, her şey her zaman zamlanıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2011, 21:53:45 »
1.4 almayın bence, fazla tutulmuyor ve tercih edilmiyor bu kasada, 1.6 tavsiyemdir...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2011, 23:10:07 »
1.4 almayın bence, fazla tutulmuyor ve tercih edilmiyor bu kasada, 1.6 tavsiyemdir...
  öğrenmek istediğim buydu. her zaman için 2 kuruş fazla verip tutulanı almata fayda var. satarken rahat olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2011, 23:58:31 »
Corolla için 1.6 uygundur 1.4 benzinlide olsa dizelde olsa ben tavsiye etmem zaten kendinizde 1.3 efsanelerin yüzüne bakan yok demişsiniz yanıtı kendiniz vermişsiniz Opel'de Vectra'ya 1.6 motor koydu ama bedavaya alan yok C sınıf bir araç için düşük motor hacmi tasarruf amaçlı ve vergi oranları için kullanılmıştır ama ikinci elde çok rağbet görmemiş tutulmamıştır 1.4 Corolla alacağıma B sınıf başka bir araç tercih ederim bu tamamen şahsi fikrim ama  bu sizin araçtan beklentilerinize bağlı tabiki 1.4 dizel Corollayı test ettim açıkçası performansını beğenmedim hiç dizel aracım olmadı ayrıca dizel arabalarla yıldızım da barışmadı bir türlü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2011, 00:09:13 »
nerden biliyosunuz sıf 3-4 lira kar edeyim satarken sıkıntı cıkarmasın diye benzinli alınırmı abicim sen 1.4 d4d al bence pişman olmassın kuş gibi süzülüyo yolda

biraz mantıklı ol sercan, adam 1.4 benzinli ile 1.6 benzinliyi kıyaslıyor olmalı ki, ilanda verdiği araba 1.4 benzinli...
1.6 benzinli hertürlü akar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2011, 00:57:34 »
Corolla için 1.6 uygundur 1.4 benzinlide olsa dizelde olsa ben tavsiye etmem zaten kendinizde 1.3 efsanelerin yüzüne bakan yok demişsiniz yanıtı kendiniz vermişsiniz Opel'de Vectra'ya 1.6 motor koydu ama bedavaya alan yok C sınıf bir araç için düşük motor hacmi tasarruf amaçlı ve vergi oranları için kullanılmıştır ama ikinci elde çok rağbet görmemiş tutulmamıştır 1.4 Corolla alacağıma B sınıf başka bir araç tercih ederim bu tamamen şahsi fikrim ama  bu sizin araçtan beklentilerinize bağlı tabiki 1.4 dizel Corollayı test ettim açıkçası performansını beğenmedim hiç dizel aracım olmadı ayrıca dizel arabalarla yıldızım da barışmadı bir türlü

Opel vectralardada 2000 motorları tutulmadı yüksek yaktığı için. Birde Vectra D sınıfı diye biliyorum :) 1.6 vectralar daha pahalı niyeyse..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2011, 01:10:33 »
Opel vectralardada 2000 motorları tutulmadı yüksek yaktığı için. Birde Vectra D sınıfı diye biliyorum :) 1.6 vectralar daha pahalı niyeyse..

aynı olay avensislerde de var, 2.0 olanlar yüksek vergileri sebebiyle daha ucuza gidiyorlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2011, 13:29:03 »
2007 altı modeller için 1.6 motor tercihim olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 23, 2011, 23:26:21 »
sercan hız kurallarına uy.
Gürkan bey şehir içi kullancaksanız ve kalabalık değilseniz 1,4 yeter de artar.ucuza bulursanız temizini kaçırmayın ucuz alıp  ucuza satarsınız.ben 1,3 corollya 2 yıl bindim gayet güzel çekiyordu.her yolda her zaman 180 ile  gitmeyeceğinize göre 1,4 1,6çok farketmez.sadece uzun yolsa rampalarda 5-10 km yavaş ve 1 vites aşağıda gidersiniz ve sollamalarda dikkatli  olursunuz .lpg ile binmeyecekseniz benzinli almayın.ister1,4 ister 1,6 şehir içi 9 litre benzin yakar.uzun yolsa hepsi 5 litre civarı yakar.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...değer vermek yalnız matematikte işe yarar..!
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #11 : Temmuz 24, 2011, 00:06:53 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kacirilmayacak-temizlikte-corolla-terra-51499526/detay/

şöyle bir ilan buldum. çok acelem yok araba konusunda. bu kasada 1.4 motor nasıldır? tutulmama durumu olur mu? örnek olarak efsane kasada 1.3'ün yüzüne bakan yok çok fazla ama 1.6'ları kapış kapış. bunun gibi bir durum bu kasada da geçerli midir? fikir verebilir misiniz?

tabi ki 1.6
...değer vermek yalnız matematikte işe yarar..!