0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.4 almayın bence, fazla tutulmuyor ve tercih edilmiyor bu kasada, 1.6 tavsiyemdir...
nerden biliyosunuz sıf 3-4 lira kar edeyim satarken sıkıntı cıkarmasın diye benzinli alınırmı abicim sen 1.4 d4d al bence pişman olmassın kuş gibi süzülüyo yolda
Corolla için 1.6 uygundur 1.4 benzinlide olsa dizelde olsa ben tavsiye etmem zaten kendinizde 1.3 efsanelerin yüzüne bakan yok demişsiniz yanıtı kendiniz vermişsiniz Opel'de Vectra'ya 1.6 motor koydu ama bedavaya alan yok C sınıf bir araç için düşük motor hacmi tasarruf amaçlı ve vergi oranları için kullanılmıştır ama ikinci elde çok rağbet görmemiş tutulmamıştır 1.4 Corolla alacağıma B sınıf başka bir araç tercih ederim bu tamamen şahsi fikrim ama bu sizin araçtan beklentilerinize bağlı tabiki 1.4 dizel Corollayı test ettim açıkçası performansını beğenmedim hiç dizel aracım olmadı ayrıca dizel arabalarla yıldızım da barışmadı bir türlü
Opel vectralardada 2000 motorları tutulmadı yüksek yaktığı için. Birde Vectra D sınıfı diye biliyorum 1.6 vectralar daha pahalı niyeyse..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kacirilmayacak-temizlikte-corolla-terra-51499526/detay/şöyle bir ilan buldum. çok acelem yok araba konusunda. bu kasada 1.4 motor nasıldır? tutulmama durumu olur mu? örnek olarak efsane kasada 1.3'ün yüzüne bakan yok çok fazla ama 1.6'ları kapış kapış. bunun gibi bir durum bu kasada da geçerli midir? fikir verebilir misiniz?