0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugun ışıklarda durdum arkadaşlar yeşil yansın die beklerken birde ne göreyim bir alışveriş arabası gelio şöförsüz plakasız belki tutarım die camı açmaya çalışırken ön sol kapıya çarptı ufak çaplı 3 4 çizik oluştu kapıda ufak bir ta rtışmadan sonra pek uzatmak istemedim konuyu alışveriş arabasının sahibiyle. sizce ne yapmalıydım içim gitti resmen çizikleri görüünce ama işimin olması sebebiyle de uğraşamadım pek rötüşlesemmi öyle kalsamı kararsızım.
Camı açıp arabayı tutmaya çalışmaktansa gazlayıp geçseydin, sonuçta bi kırmızı ışıkta geçme cezası öderdin olup biterdi, sinek küçük ama mide bulandırır, bana kalırsa o adamı şikayet et mahkemeye falan ver, ödet dürzüye masrafıher şey bitti şimdide şöförsüz plakasız market arabalarıylamı uğraşacağız....la hevla valla hül azim....
Geçmiş olsun
geçenlerde işten eve dönerken bizim sitedeki çocuklar geçen arabalara taş atıyordu tren sandılar herhalde "trenseveroğulları" adamda atladı arabadan beraber kovaladık yakalayamadık, hoş yakalasam hiçbir şey yapmazdım sadece gözlerini korkutmaya çalışırdım. artık saygısızlık, umursamazlık çocuklarda bile bariz görünüyor. alışveriş merkezinin park yerinde dikkatsizlik sonucu çarpsa anlarım ama yolda ne işi var? bilmiyorum benim başıma gelse ne yapardım, iyi sabırlı davranmışsın. geçmiş olsun.
İzmir bu konuda birazcık daha şanslıhem izmirliler genellikle centilmen oluyorlarhemde avm lerde sürekli görevliler, güvenlik falan dolaşıyor, rasgele bırakılan alışveriş arabalarını hemen topluyorlarben genellikle kipa dan alışveriş yapıyorum, hiç bu tür olayla karşılaşmadım
Geçmiş olsun. İnce bir rötuş yapmak iyi ve yeterli olacaktır. Benim komuşumun aracı (2004 Corolla idi) çekiciler tarafından çekilirken o çeki demiri tavanına düşürülmüş. Adamlar aracı olduğu yerde bırakıp tüymeye çalışmışlar ama benim komşu yakalamış. Sonuçta tavan değişti ve aracı satarken de bunu anlatmak kolay olmadı tabi.
"çekici" ci'lerden tazminat alabildin mi
Ben değil komşum idi. Bilmiyorum artık sigortası ne yaptı. Harbiden zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan insanlara illet oluyorum. Onurlarını bile yerlere serebiliyorlar hiç çekinmeden sırf maddiyat için.