0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kemal abi naptın ya tamponun boyalı olması çok sıradan bence. 6 yıllık bir arabanın sadece tamponu boyalıysa alıcı olsam gözü kapalı alırım.tampon için araba gözden çıkarılır mı?
Bu mükemmel sicili bence bozmayın. Ayrıca kaskoyu kullanırsanız bir kademe düşecek yani fazladan % 10 prim ödeyeceksiniz ve bu muhtemelen 80-100 TL civarında bir rakam olacaktır. Kendi cebinizden ödeseniz de bu civarda bir rakama bunu halledebileceğinize ve çok daha önemlisi -Allah göstermesin- yenilenme tarihine kadar kaskoyu kullanmanızı gerektirecek ciddi bir durum oluşursa hasarsızlık indirimizinizi tamamen kaybedeceksiniz. Kasko seçeneğini tamamen eleyin bence.
yok ya ben işin şakasındayımbenim ön tampon 5 kere arka tampon 3 kere boyandı, sonunda ön tampon artık boya tutmamaya başladı, değiştirttim, .. tampon sonuçta , plastik malzeme, boyansa n'olur, deiştirilse n'olur, satacağın zaman kimse onu kale almıyor, aracın değerini falanda düşürmez, önemli olan gövdeye metal kısımlara zarar gelmesin
arkadaşlar evin bahçesindeki otopark dar olduğundan duvara çok yakın par ediyordum.park ettiğim yerden çıkayım derken dalgınlıkla arka tamponun sağ tarafını sürttüm.boya baya gitti.tamponda ufak tefek başka çizikler de vardı o yüzden tamponu tamamen boyatmak istiyorum.kaskom var.autoking düşündüm önce çünkü kasko delinmeden yapıyorlar ancak onlar hakkında epeyce olumsuz yorum okudum netten.servise gidip kaskodan yaptırsam kaskomdaki hasarsızlık indirimi bir kadememi gider yoksa tamamen mi? bir basamak giderse servise yaptırayım diyorum.yoksa dışarda bir boyacıya mı gitsem.şimdi ne yapmamı önerirsiniz?
Nedense servisler kaskodan yapınca işlemi öyle abartıyorlarki gören araba pert oldu sanır.Adama tampon boyandı desen 980 tl görünce inanmaz ki .Ama öyle...