0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diğer ön plana çıkan özellikleri süper geniş iç mekan ve tüy gibi hafif direksiyon idi (kimi bayılır kimi sevmez). Döşeme ve diğer ıvır zıvır da Corona'ya nazaran daha fazla sağlamlık ve kalite hissi uyandıran malzemeden yapılmış. Otomatik şanzıman tamamen pürüzsüz, ve de oldukça sessiz olan altı silindirli motorla birlikte hızlanırken elektrikli tren hissi veriyor. Yol engebeleri konusunda ise corona'dan çok iyi olmakla birlikte E segmenti için yeterli bulmuyorum.
98 infiniti İ30 kullanmış yada yolculuk yapmış olan bir üye var mı acaba ? Yada komşusunda, tanıdığında olan ve bu araçlarla ilgili bilgi verebilecek biri ?
Nissan cefiroya binmistim bir keresinde araci kullanamadim cunku taxi olarak kiralamistik. Arac cok diri ve konforlu duruyordu modelini sormustum 2002 demisti. 150km lik yol boyunca bana yasiti Camrye gore daha ust sinif hissi verdi. birde dikkatimi ceken 2.0 V6 yaziyordu arkasinda, ilk gordugumde V6'yi kafasina gore yapistirmis taksici diye dusundum eve gidince netten bakmistim gercekten 2000cc V6 motor.