0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız temiz duruyor maşallah. Bende ses sistemi cd çalar falan ufaktanda olsa başlayım diyorum.( Param olursa ). Allah kaza bela vermesin
heyy maşallah güzel çok güzel boya koruma dan çıkmış gibi hee , nazar değmesin maşallah ....jant farz olmuş artık ,en kötü benım gibi boya gitsin alışırsın merak etme ( boyarsan ) paralanınca en önemlisi biryerden spoiler bul
Maşallah hemşo kazasız belasız kullan...Bu renk ve birde fiestaların elektrik kırmızısı diye geçen renk ilk başta itici gelmişti bana ama sonradan çok sempatik geliyor bana nedense?
Aracın maşallahı var çok temiz çok güzel ve de çok iyi bakıyorsunuz belli. Çok ilgilenmişssiniz araçla emeğinize sağlık. Benım fikrim tek yapmanız gereken son bi modifikasyon,far zemini karartmak. Bence çok hoş olur.
Hey Maşallah araç ip gibi duruyor..Çok güzel bakmışsınız tebrik ederim.
araç çok güzel,bakımlı.boyası orjinal boya mı??kusursuz duruyor.keyifli sürüşler!!
Teşekkürler Fatih Bey. Güneş yanığından boyanmış arabam. Ama böylesi daha iyi... yanıklı yanıklı binmektense ışıl ışıl binmek daha güzel. Allah için boyayan usta da işinin ehliymiş