Gönderen Konu: Çakmak kaynaklı elektronik sorun.  (Okunma sayısı 1402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
Çakmak kaynaklı elektronik sorun.
« : Temmuz 16, 2011, 10:14:50 »
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim öncelikle... 2004 corolla sedan aracımın yolda giderken sigara çakmağına şarj cihazını taktım. cihazda bozukmuş takar takmaz araçla ilgili birçok fonksiyon kayboldu. sigortasına baktım sağlam daha giden fonksiyonlar sadece sigara çakmağı ve bilgi ekranı değil cam açma kapama, şarj , kokpit aydınlatma, direksiyon hiçbir fonksiyon çalışmıyor. yanı kısaca kontakla çalışan fonksiyonlar gitmiş. bunun yanında uzaktan kumanda far vs çalışıyor. bunun bir ana sigortası olmalı diye düşünüyorum. yardımlarınız için teşekkür ederim
-===2004 corolla terra sd makyajlı kasa)))):

Toyota Club Türkiye

Çakmak kaynaklı elektronik sorun.
« : Temmuz 16, 2011, 10:14:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: çok acil yardım
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2011, 10:18:56 »
Sigorta atmış.Bu sarj cihazlarının sonu hep böyle bitiyor :) Güzelce bi elektirikci kontrol etsin sorunu bulacaktır masraf 10 lirayı aşmaz :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: çok acil yardım
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2011, 11:29:51 »
sigortaları kontol ettim. ama sadece atıp atmadığını . şimdi sigortalara elektrik gelip gelmediğini kontrol etmeye çalışacağım. yalnız bilen varsa kontağa bağlı fonksiyonları kontrol eden sigorta hangisi ( silecek- klima- torpido camlar bunların hepsini kontol eden hangisi)
-===2004 corolla terra sd makyajlı kasa)))):