Gönderen Konu: canım pek sıkkın!!  (Okunma sayısı 1399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
canım pek sıkkın!!
« : Temmuz 16, 2011, 02:08:04 »
yaa bu toyotalar çok mu performanstan yoksun arabalar... bir arkadaşım 2009 dacia nın pick upı ile kafa tuttu bana bende espri olsun diye  bastım lakin arabadan soğuttular beni.. neymiş efendim gaza geç basmışta o yoksa beni 1.5 lt dizel turbosuz motorla tokatlayacakmış  :P.... canım nasıl sıkıldı... bide sürekli civicten bahsediyor bu arkadaşım da merak ediyorum corolla 1.6 2005 model civic 1.6 2005 model (ikiside makyajlı :)) olandan çoook mu ağır kalıyor ... test edeniniz oldu mu hiç
94' reno broadway :)

Toyota Club Türkiye

canım pek sıkkın!!
« : Temmuz 16, 2011, 02:08:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: canım pek sıkkın!!
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2011, 02:28:33 »
2005 Cıvıc ES-LS Vtec II, Corolla'nın 1994-2011 kasasını sıfırdan km/hızdan son hıza kadar geçer, ama oyle ahım sahım gecemez, esıt soforler de en fazla 1 tas catlasın 2 boy fark olusur.

O kasa Cıvıc harıc cogu 1.6 atmosferık arac gecemez Corolla'yı. Dacıa falan hıkaye, dusuk vıtes yuksek devırde gaza basıldıgı surece..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2011, 02:39:33 »
2005 Cıvıc ES-LS Vtec II, Corolla'nın 1994-2011 kasasını sıfırdan km/hızdan son hıza kadar geçer, ama oyle ahım sahım gecemez, esıt soforler de en fazla 1 tas catlasın 2 boy fark olusur.

O kasa Cıvıc harıc cogu 1.6 atmosferık arac gecemez Corolla'yı. Dacıa falan hıkaye, dusuk vıtes yuksek devırde gaza basıldıgı surece..

atmosferik araç geçemez derken neyi kastettiniz anlayamadım biraz uzağım civiclere...  ben corolladan çok memnunum performans konusunda.... ayrıca dacia ile hareket halinde yan yana giderken basalım dedi bastım ama arada 3-4 boy fark açıldı daha diyorki ben geç bastım e kaptırıp geleydin demi gaz pedalının altına takoz koymadımya... canım nasıl sıkıldı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2011, 03:10:25 »
Senin kullandığın kasa+2007 sonrası kasalardan performans beklemek ne biliyim bana göre değil açıkçası. Bu modellerde aradığım tek özellik comfor ve dış dizayn ki bu toyota da fazlasıyla var  8-)

Ha spor araba kulavrında da Celica'yı sana burda savunabilirim :) Türkiye piyasası ne yazık ki 0'a yakın ama burda yani kıbrıs'da nerdeyse her gittiğin yerde bir Celica görürsün. Pahallı bi araç da değil, 15-20 liraya şahane bir 2004 model Celica çekebilirsin. Ordakiler fazla canını sıkarsa gel burdan bi Celica götür, öttürürsün valla.

Unutmadan, bi de toyota supra var o biraz zor ama. Bir gün o arabaya binecem. Hayal ama gerçek olacak :D Bi resmi var şu arabanın paylaşmadan edemicem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2011, 03:29:12 »
hibrid  yaa  bu , supra'da  hibrid  yapılır mı yaa :) :)

koyy  V12 - çift  turbo  en  benzinlisinden  ;)

Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2011, 03:37:42 »
Senin kullandığın kasa+2007 sonrası kasalardan performans beklemek ne biliyim bana göre değil açıkçası. Bu modellerde aradığım tek özellik comfor ve dış dizayn ki bu toyota da fazlasıyla var  8-)

Ha spor araba kulavrında da Celica'yı sana burda savunabilirim :) Türkiye piyasası ne yazık ki 0'a yakın ama burda yani kıbrıs'da nerdeyse her gittiğin yerde bir Celica görürsün. Pahallı bi araç da değil, 15-20 liraya şahane bir 2004 model Celica çekebilirsin. Ordakiler fazla canını sıkarsa gel burdan bi Celica götür, öttürürsün valla.

Unutmadan, bi de toyota supra var o biraz zor ama. Bir gün o arabaya binecem. Hayal ama gerçek olacak :D Bi resmi var şu arabanın paylaşmadan edemicem...

turgut kardeşim aracımız 2005 model ama performans fena değil.. 2007 sonrası çoook hoşuma gidiyor benimde ama agresif duruyor sanki dediğin gibi hızdan yoksun da değildir diye düşünüyordum :D... benim anlamadığım konu insanların toyotayı hiçe sayarcasına konuşması.. ben sanayiye gittiğimde usta diyor ki bu arabalar benim düşmanım diyor.. neden dedim.. bunlar arıza çıkarmıyor bizde çıldırıyoruz burda diyor adam... bi otomobil için asıl önemli olan kafa ağrıtmaması değil midir.. varsın performansı da civic(namı diğer kadına etek erkeğe vtec olan:D) kadar olmasın... hemde aşırı fark olsa millet yana yana corolla sol değil civic es arardı :D.... amaaaaan neyse yaaa...

o neysede o resimdeki arabayı bende geçen nette görmüştüm müthiş bişe yaaa... 2030 da türkiyede olur heralde o tarz araçları toyotanın :)... celica değil de belki ilerde birgün tsport düşünebilirim :).. en azından burda biraz para etmezse olmaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 16, 2011, 03:38:58 »
hibrid  yaa  bu , supra'da  hibrid  yapılır mı yaa :) :)

koyy  V12 - çift  turbo  en  benzinlisinden  ;)

toyota yaptıysa alınır yaa :D.. az yakar hemde :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2011, 16:32:56 »
Cressida

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2011, 21:27:49 »
cressida ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2011, 21:39:47 »
Dacia 1.5 lt turbosuz dizel toyota 1.6 110 hp yi geçeçek :rofl: :rofl:
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah