Uzun zamandır aklımda olan bakıma bugün başlayabildim. Geçen haftaki 10bin bakımından sonra bugün önce muayene istasyonuna gittim ve kusursuz olarak geçtim:hhh: Sonra eve gelince çalışmaya başladım. Bugün sadece içini temizledim haftaya polisaja başlıyacağım o resimleride bu başlığa ekleyeceğim. İlk kısımda resim çekemedim ortasında başladım resim çekmeye. 50:50 testide yaptım ama cep tel hiç güzel çekemedi birde koltuk ıslakken çok belli olmuyor. Lafı uzatmadan resimlere geçelim.
Arka oturulan yeri söktüm ama ön koltukları sökemedim

Kafalıkları söküp temizleyip kurumaya bıraktım.

Arka koltuk:)

Temizleme yöntemi olarak önce bol vinet sonra fırçayla kirlerin sökülmesi sonrada amway in koltuk halı temizleme şampuanını 1:10 sulandırıp köpük yapan kafayla yine bolca sıkıp fırçayla yaydım.
Sonrada makinayla çektirdim. Ama bölgesel çalıştım mesela koltuğu 3 kerede falan çektim.

Koltuklar bittikten sonra sıra paspaslara geldi ama paspaslar temizdi.Yine uzun dönem planlarımdan biri olan cırt modifikasyonunu yaptım. Cırtı 2 liraya bauhaustan aldım. Arkası kendinden yapışkanlı. Yapışkansız olanı 1.75 di.Toplamda 2.5 metre almıştım bütün paspaslara yetti.
Buda yapıldıktan sonrası. Bu yolcu tarafı paspası.Şöför tarafına daha çok yapıştırdım garanti olsun diye.

Buda binanın(ama sadece ben kullanıyorum )Kapalı garajı ve bizim pörtlek göz.

Veee en son geçen sene aldığım çam kokulu airclim i patlattım.Airclim bir çeşit dezenfektan ve 12 lira gibi bir fiyata çok iyi iş yapıyor.
Buda koltuktan çıkan kir daha doğrusu çamur

Böylece arabanın içi bitmiş oldu kısmetse haftayada dışını yapıp tatile hazır hale getircem