Herkese iyi geceler benim bir sorum olacak bir abim araba almaya karar verdi ilk arabası olacak iki araç arasında kaldı biri honda civic elegance diğeri ise toyota corolla elegant.Sizce hangisini almalı ben dış görünüş olarak tabiki de honda civic diyorum ama onunda içini beğenmedik çok karışık...
hondanın bagajı çok ufak, toyotanın bagajı büyük...
honda daha sportif, toyota daha ağırbaşlı...
bunlar benim gözlemlerim, abinizin aradığı kriterleri bilemediğim için direkt birşey diyemeyeceğim...
Aslında oda Jetta alacaktı ama adamlar 3 ay sonraya sıra veriyor o kadar bekleyecek zaman yok
Toyota kullanıcısı olarak Civic diyorum.Fiyatları ne kadar? onlarıda belirtsen daha iyi olur bence
46 bin tl civic 1.6 elegance benzinli fiyatı
49 bin 400 tl 1.6 corolla elegant benzinli fiyatı
Herşey Honda diyor bakalım
İkisini de uzun uzun kullanmış biri olarak,
Toyota az yakar, Honda biraz daha çok yakar ( Çok az fark var )
Performans olarak honda daha iyi.
Toyota'nın 6 vites olma ayrıcalığı var.
İçeri ses alma konusunda honda daha iyi.
Toyotanın süspansiyonları daha yumuşak
Bana sorarsan , ben honda alırdım, sunroof var daha ne olsun
Yorumlar için teşekkürler.
Vallaha tamamen kişisellik ağır basar bu soruya.Gönlü hangisini istiyorsa o daha iyidir.
Herkese iyi geceler benim bir sorum olacak bir abim araba almaya karar verdi ilk arabası olacak iki araç arasında kaldı biri honda civic elegance diğeri ise toyota corolla elegant.Sizce hangisini almalı ben dış görünüş olarak tabiki de honda civic diyorum ama onunda içini beğenmedik çok karışık...
Haklısın Civic biraz karmaşık ama O karışıklıklara alışıyor insan, kısa süre sonrada vazgeçilmez oluyor
özellikle geceleri iç aydınlatması muhteşem, mavi tonlar hakim , insan kendini uzay aracında falan sanıyor
vw Scirocco 1.4 TSI Sportline
Haklısın Civic biraz karmaşık ama O karışıklıklara alışıyor insan, kısa süre sonrada vazgeçilmez oluyor
özellikle geceleri iç aydınlatması muhteşem, mavi tonlar hakim , insan kendini uzay aracında falan sanıyor
Aynen öyle. Yeni kasanın iç dizaynında bunu bozarlarsa net bir şekilde söylüyorum ki biterler. Hatta toyota corolla'nın 2011 model arabalarındaki hız ve devir göstergelerinin sarıdan beyaza geçme sebebi de, o mavi tonun insanda yarattığı etkiyi yakalamaydı sanki.
hoooooooooooooonnnnnnndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu 2 araç arasında kaldıysak illede benzinli diyorsak.. Bence Honda.
bencede honda.hayat onda.
Kemal amca Hyundai accent blue alındı
2 sini de uzun süre kullandım. Kesinlikle Toyota Corolla. Benzin sarfiyatı açısından (6lt ye 8,5 lt)
,rahat kulanım anlamında yumuşaklık açısından ,ve performans açısından honda beygiri daha yüksek olmasına ramen çok farklı bir performans sunmuyor. Ama 2 side alınabilir. Kaliteli araçlar. Sorunsuz. Ama Toyotayı daha rahat kullanıyorsunuz. Bir önceki kasa civicler daha kullanışlıydı. Hangisi olursa olsun hayırlı olsun kazasız belasız olsun..
sunroof un olduğu bir arabaya yol bilgisayarı, kararan ayna, yağmur - far sensörü gibi maliyet olarak küçük fakat kullanış olarak önemli özellikleri neden koymuyor bu honda anlamadım. bu özellikler olsa kesinlikle honda ama 46 bin lira verip yol bilgisayarı olmayan bir araba almak bana dokunur

ayrıca hondanın şasesi toyota kadar sağlam değil ve ncap 4 yıldız, frenlerinde ise sorun olduğu söylentisi var. kısaca şekil ve karizma süper ama donanım ve güvenlik düşündürücü