0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet gerçekten güzel ama ben olayın doğaçlama değil amatör ve figüran oyuncular kullanılarak kurgulandığından şüpheleniyorum ağbi bazı yerlerde ben oradakiler gibi davranamam şahsen.
Ben bu tür programları hiç seyretmemeye çalışıyorum. Millete biraz para vereceğiz diye soytarılık yaptırıyorlar. Tanımadığı adamlara kadınlara sevgiliymiş gibi sarılmalar koklaşmalar, biraz para ve tv ye çıkmak için insanlarımızın yapabileceklerinin sınırı olmadığını görüyorum ve üzülüyorum.
O evlendirme programları tam bir fenomen zaten. Bu kadar rağbet nasıl oluyor onu da anlamış değilim. 82 yaşındaki teyzem bir gün o programlar için ''Alafranga Pe...lik'' değil mi bunların yaptığı demişti. Acayip gülmüştüm. Harbi bu işler ne kadar basite indirgendi, ayağa düştü. Bu kadar kolay mı hayatın birleştirileceği insanı bulmak, harbi acayipler.
Şimdi programın reklamını da yapmak istemiyorum ama harbi uçmuş millet. http://videogaleri.gazetevatan.com/15430_14_Sevgilisinin-annesini-cildirtti
evdeyken sadece 2 kanal seyrederim + birde haberleri, Discovery Channel ve Nationalgeographic Channel gerisi yalan
ya kardeşim bırak Allah aşkına beraber oturup elimizde çekirdek muhteşem yüzyıl seyretmedik mi?
Valla kabloda Discovery Tv. uzun zamandır kapalı.
Senin bu yaptığını var ya Ç... Neyse Muhteşem yüzyılı Ayla abla ve ben istediğimiz için açmıştı bence ki izlediğini değil sürekli eleştirdiğini anımsıyorum Yine de Komedi Dükkanı fanı olduğunu söyleyebilirim ama