Gönderen Konu: Çağın Tehlikesi Uyuşturucu  (Okunma sayısı 624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Çağın Tehlikesi Uyuşturucu
« : Temmuz 13, 2011, 20:06:01 »
Uzun zamandır konusunu açıp görüşleri tartışmaya açıp bir takım bilinçlendirme için bu konuyu açma ihtiyacı duydum.Gereksizde gören olabilir ama ben eklemek istedim. Uzun yıllar önce piyasada yaygınlaşmaya başlayan uyuşturucu maddeler bir zamanlar yasadaki boşluklardan faydalanılarak ham maddesi getirilerek türkiyede illegal olarak imalatı yapılıp uyuşturucu tacirleri, halk dili ile torbacılar aracılığı ile insanların çok rahat ve ucuza ulaşabileceği bir hale geldi.
Bu gün devlet nekdar önlemek için önlem alsada çoluk çocuğun bile elini sallayarak bulabileceği şekilde piyasada yaygınlar, bireye olan zararları piskolojiyi bozma sağlık diye birşey bırakmama sonucunda ölümle karşılaşma bir yana çevreye insanlığa toplumsal ahlaki değerlere verdiği zararların haddi hesabı yok... Çevremden çok iyi biliyorum kullananıda yaptığı şeyleride ne bulunduğu ortamlarda huzur bırakıyorlar nede başka bir yakınlarında...

1)Hiçbirşey olmasada yoldan geçene insanlığa sığmayan şeyler yapmaya çok müsaitler
2)Piyasada bu şekilde rant sağlayanların kötü amellerine kolaylıkla alet edilebilirler
3)Kendilerine birçok zararları var

Nasıl bulaşılır;

1)Yakın çevrenin teşviki yada özenme ile
2)Ünlü sanatçıların yada kişilerin bu yönleri ile ortaya çıkarak hayranlarını teşvik etmesi
3)Nadirde olsa sokak çocuklarının pir takım oyunlarla kandırılarak bunlara başlaması ve sürekliliği

Benim abilerimden ricam çevrenizde varsa affetmeyin yol gösterin bildiğiniz ortamı varsa basın şikayeti polise bırakalım toplumumuz sağlıklı kalsın en azından...

(Cümlelerim belki bozuk belki anlaşılmaz ama bu konuya nasıl değineceğimi bulamadım elimden gelen buydu am çok değinmek istedim saygılar.)

Toyota Club Türkiye

Çağın Tehlikesi Uyuşturucu
« : Temmuz 13, 2011, 20:06:01 »