Gönderen Konu: aracımı satmayı düşünüyorum...  (Okunma sayısı 2558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '06
  • 2 kere teşekkür edildi
aracımı satmayı düşünüyorum...
« : Temmuz 13, 2011, 19:16:02 »
aracım 2011 a/t elegant...van da yaşıyorum...eylül gibi istanbula tayinci olarak gideceğim kuvvetle ihtimal..o yüzden aracımı elimdekini satıp dizele döndürmeyi dşünüyorum...ancak çok kararsızım...toyota ya gidip sıfırmı alsam yoksa 2.el temiz bulup onu mu alsam bilemiyorum...

Toyota Club Türkiye

aracımı satmayı düşünüyorum...
« : Temmuz 13, 2011, 19:16:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: aracımı satmayı düşünüyorum...
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2011, 19:17:11 »
satmamın sebebine gelince...van da yakıt sorun olmuyordu...yani kaçak kullanmasam da ayda en fazla 200 lira yakıyordum..ancak ist.da durum değişik o yüzden değişecem...lpg yi de düşünüyorum ne bileyim kafam allak bullak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İlK SöZüm Son arabam Toyota :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2011, 19:43:37 »
abicim ben daha bu konularda toyum ama benzinli dediğine göre 1.6 senin aracın benim arkadaşımda aynısı var arabanın kaç yaktığını sormadım ama tahiminim 250 300 arası çünkü dizeller 1.85 200 arası yakıyor
lgp taktıran arkadaşım yarı yarıya düşüyor dedi ama masraflı oluyo bence sen aracını en uygun fiyatta sat ve iyi bi araştır 2. el temiz al çünkü sırıf alırsan bi gün bunuda satmaya karar verirsin zararına gider ben toyum ama fikrimi söylemek istedim saygılar...
Gümüş gri '2011' Toyota Corolla 1.4 D4D Comfort MT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2011, 20:13:22 »
Tüp taktır.Arabanı hiç satma.Araban zaten şu an c segmentinde en iyi araba.Üstelik seninki elagant.Satıp 2.el alırsan yazık olur.Çevremde BRC marka lpg taktıran çok kişi var ve hepsi memnun.(Corolla'ya).Fiatı ise 1500-1650TL arası.%40-45 tasarruf edersin.İstanbulda Toyota'nın keyfini sürersin.Benimki comfort bende tüp taktırmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İlK SöZüm Son arabam Toyota :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #4 : Temmuz 13, 2011, 20:34:37 »
özdem abim tecbüre sahibi abi sen gene onun dediğini yap özdem abi bişey sorabilirmiyim benzinde kaç yakıyor bu 1.6 corolla
Gümüş gri '2011' Toyota Corolla 1.4 D4D Comfort MT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 13, 2011, 21:52:17 »
bence satmayın, 2011 model, bir de elegant , yazık etmeyin aracınıza...
taktırın tüpü, keyfini çıkara çıkara binin...
buarada yusuf benim aracımda corollayla aynı motor var, LPG'de 18-20 kuruş arasında değişiyor yakıt tüketimi...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 13, 2011, 22:09:22 »
bence de satmayın yani yazık olur yepyeni aracınıza, siz ona lpg taktırın bir ömür binin, hiç gerek yok başka yollar aramaya,,
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 14, 2011, 00:58:38 »
cık cık cık duymamış olayım,satılır mı o araç :)))
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2011, 01:07:50 »
kaça satıyorsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2011, 21:35:58 »
43.750 ye verdim ilanı... ancak haaala kararsızım dediğiniz gibi lpg mi taktırsam yoksa satsam mı bilemiyorum...bende kıyamıyorum aracıma ama ne bileyim işte...yakıtı ist.için korkutuyor beni...ha bir de 50 binlira ver lpg taktır o da canımı sıkıyor aslında..ne bileyim işte...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • AE101 96 XEİ AC MY10 BRC
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #10 : Temmuz 14, 2011, 22:03:17 »
43.750 ye verdim ilanı... ancak haaala kararsızım dediğiniz gibi lpg mi taktırsam yoksa satsam mı bilemiyorum...bende kıyamıyorum aracıma ama ne bileyim işte...yakıtı ist.için korkutuyor beni...ha bir de 50 binlira ver lpg taktır o da canımı sıkıyor aslında..ne bileyim işte...
sakın abi lpg takdırma  sat dizel al ben yaptım öle bir hata 3 aydır ta<mırcı ile  2a arasında mekık dokuyorum  efsane aracım dan sogudum lanet gelsin..
.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  AE101 96 XEİ AC MY10 BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2011, 22:12:12 »
işini düzgün yapan bi yerde taktırirsanz sorun yaşamazsınız. yeni almışsinız aracınızi satıp yazık etmeyin. taktırın lpg yi gitsin.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 15, 2011, 00:40:13 »
LPG motoru çok çabuk bitirir,, dizel araç ise hiç bir zaman benzinlinin yerini tutmaz
ya sarfiyatına katlanıp bineceksin, (Bu arada 100 km.de kaç litre yakıyor)
yada küçük basit bir şey...mesela peguot 107 veya 206 ; citroen C1 falan ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 15, 2011, 20:08:05 »
bence satmayın bende 2006 model corolla var brc marka tüp taktırdım 1.600 tl ye çok ama çok memnunum
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 29, 2011, 23:00:17 »
ve aracımı sattım....hayırlısı artık...bakalım ne marka ne hangi model alacam....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 30, 2011, 04:47:33 »
Honda al

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 30, 2011, 10:25:24 »
Bir yandan aracı satmış olmana üzüldüm ama diğer yandan endişelerin doğruydu ve yerinde idi.Benim tavsiyem ikinci el diesel toyota.Sıfır almanı önermiyorum çünkü 10-15 bin düşügüne şöyle 2500-20.000 arası araba bulman çok kolay.Temizini bul al derim.
Benim arabam  elegante a/t xenon 2011 ve brc tüplü.Şu ana kadar herşey yolunda...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Araç: Auris
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 30, 2011, 11:46:23 »
her şeyin hayırlısı.tekrar araba alacaksan yine toyota al derim.amcamın oğlu 2 ay önce coralla dizel aldı sıfır. 50 bin küsüre mal olmuş. 2006 focusu vardı dizel memnun değildi. toyota dizel bence araba çalışırken dizel mi benzinli mi anlaşılmıyor bile dizel kalitesi çok yüksek toyotanın.gelelim bana 2011 auris comfort extra a/t benzinli aracım var. dediğin gibi ben de ayda ortalama 200 lira benzin tüketen birisiyim. zamlarla 250/300 oldu yakıt giderim gezemediğimiz da cabası hanım hadi yarın şuraya gidelim dediğinde sanki poyraz esmiş soğuktan tüylerim diken diken olmuş.lpgli aracı olan arkadaşlar 60 lira ile karışık 250/270 km yol yapıyorum deyince lpgyi artık artık ciddi ciddi düşünüyorum. arkadaşlar 1050 km yol yaptım 300 liralık benzinle uzun yolda. aynı yolu arkadaşım lpg ile 170 milyona tamamladı. hesap ortada %40 kesin tasarruf. yoğunluk brc markası arkadaşlar arasındaki sohbetlerde. tartarini hakkında ne düşünürsünüz. fiyat ikisininde aynı 1500/1600 tl civarı. bıktım benzinliğe gidip 50 tl benzin almaktan. aracı 9 aydır kullanıyorum her ay 10 krş zam geldi benzine benim almamı bekliyorlardı herhalde :) 2010 kasım ayında aldım aracı 5000 tl fiyat farkı vardı dizeli ile hem maddi birazda 1,4 90 beygir olması tercihimi benzinliden yana kullanmamı etkiledi.kimisi garanti(yakıt ile ilgili kısımlar) biter diyo,bu arabaya tüp mü takılır,hele bir garantisi bitsin diyen de var, toyota nın da bir lpg firması ile anlaşmak üzere olduğunu söyleyen de va. ne dersiniz lpgciler.biraz fikir verin.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #18 : Temmuz 30, 2011, 12:26:15 »
her şeyin hayırlısı.tekrar araba alacaksan yine toyota al derim.amcamın oğlu 2 ay önce coralla dizel aldı sıfır. 50 bin küsüre mal olmuş. 2006 focusu vardı dizel memnun değildi. toyota dizel bence araba çalışırken dizel mi benzinli mi anlaşılmıyor bile dizel kalitesi çok yüksek toyotanın.gelelim bana 2011 auris comfort extra a/t benzinli aracım var. dediğin gibi ben de ayda ortalama 200 lira benzin tüketen birisiyim. zamlarla 250/300 oldu yakıt giderim gezemediğimiz da cabası hanım hadi yarın şuraya gidelim dediğinde sanki poyraz esmiş soğuktan tüylerim diken diken olmuş.lpgli aracı olan arkadaşlar 60 lira ile karışık 250/270 km yol yapıyorum deyince lpgyi artık artık ciddi ciddi düşünüyorum. arkadaşlar 1050 km yol yaptım 300 liralık benzinle uzun yolda. aynı yolu arkadaşım lpg ile 170 milyona tamamladı. hesap ortada %40 kesin tasarruf. yoğunluk brc markası arkadaşlar arasındaki sohbetlerde. tartarini hakkında ne düşünürsünüz. fiyat ikisininde aynı 1500/1600 tl civarı. bıktım benzinliğe gidip 50 tl benzin almaktan. aracı 9 aydır kullanıyorum her ay 10 krş zam geldi benzine benim almamı bekliyorlardı herhalde :) 2010 kasım ayında aldım aracı 5000 tl fiyat farkı vardı dizeli ile hem maddi birazda 1,4 90 beygir olması tercihimi benzinliden yana kullanmamı etkiledi.kimisi garanti(yakıt ile ilgili kısımlar) biter diyo,bu arabaya tüp mü takılır,hele bir garantisi bitsin diyen de var, toyota nın da bir lpg firması ile anlaşmak üzere olduğunu söyleyen de va. ne dersiniz lpgciler.biraz fikir verin.

Ben 1,33 corollaya 10 000 bakımından sonra güney kore malı BMD marka sıralı sistem taktırdım.
6000 km dir kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı çok şükür.şehiriçi 16 kuruş yakıyor.uzun yolda 12 kuruşa düşüyor.
LPG taktırırken bence en önemli şey işçilik.
2000 2.4 a6 quattro,2001 mercedes v280,2005 bmw 530i,2008 2.7 lc prado,2011 corolla 1.33 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 30, 2011, 12:47:00 »
bencede fatih lpg en önemli şey işçilik
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...