0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
43.750 ye verdim ilanı... ancak haaala kararsızım dediğiniz gibi lpg mi taktırsam yoksa satsam mı bilemiyorum...bende kıyamıyorum aracıma ama ne bileyim işte...yakıtı ist.için korkutuyor beni...ha bir de 50 binlira ver lpg taktır o da canımı sıkıyor aslında..ne bileyim işte...
her şeyin hayırlısı.tekrar araba alacaksan yine toyota al derim.amcamın oğlu 2 ay önce coralla dizel aldı sıfır. 50 bin küsüre mal olmuş. 2006 focusu vardı dizel memnun değildi. toyota dizel bence araba çalışırken dizel mi benzinli mi anlaşılmıyor bile dizel kalitesi çok yüksek toyotanın.gelelim bana 2011 auris comfort extra a/t benzinli aracım var. dediğin gibi ben de ayda ortalama 200 lira benzin tüketen birisiyim. zamlarla 250/300 oldu yakıt giderim gezemediğimiz da cabası hanım hadi yarın şuraya gidelim dediğinde sanki poyraz esmiş soğuktan tüylerim diken diken olmuş.lpgli aracı olan arkadaşlar 60 lira ile karışık 250/270 km yol yapıyorum deyince lpgyi artık artık ciddi ciddi düşünüyorum. arkadaşlar 1050 km yol yaptım 300 liralık benzinle uzun yolda. aynı yolu arkadaşım lpg ile 170 milyona tamamladı. hesap ortada %40 kesin tasarruf. yoğunluk brc markası arkadaşlar arasındaki sohbetlerde. tartarini hakkında ne düşünürsünüz. fiyat ikisininde aynı 1500/1600 tl civarı. bıktım benzinliğe gidip 50 tl benzin almaktan. aracı 9 aydır kullanıyorum her ay 10 krş zam geldi benzine benim almamı bekliyorlardı herhalde 2010 kasım ayında aldım aracı 5000 tl fiyat farkı vardı dizeli ile hem maddi birazda 1,4 90 beygir olması tercihimi benzinliden yana kullanmamı etkiledi.kimisi garanti(yakıt ile ilgili kısımlar) biter diyo,bu arabaya tüp mü takılır,hele bir garantisi bitsin diyen de var, toyota nın da bir lpg firması ile anlaşmak üzere olduğunu söyleyen de va. ne dersiniz lpgciler.biraz fikir verin.