Gönderen Konu: Yaris Arka Kapı Cam Güneşlikleri  (Okunma sayısı 1872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
Yaris Arka Kapı Cam Güneşlikleri
« : Temmuz 13, 2011, 11:49:40 »
Arkadaşlar merhabalar,

Yaris orjinal Arka Kapı Cam Güneşliklerinin fiyatlarını bilen var mı? sıfır alım yapılacak olsa belli bir pazarlıktan sonra orta konsol (kol dayama) ve güneşlik istesek verirler mi? bir de sıfır alımında yangın tüpü ilk yardım cantası gibi şeyler geliyor mu? teşekkürler
Aynasi iştir kişinin lafına bakılmaz...

Toyota Club Türkiye

Yaris Arka Kapı Cam Güneşlikleri
« : Temmuz 13, 2011, 11:49:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris Arka Kapı Cam Güneşlikleri
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2011, 23:08:45 »
ilk yardım kiti ve malzemeleri standart veriyorlar bana yangın söndürme tüpü vermediler.sıfır araba alırken 1000 tl ile 100 tl  arasında veya yakınlarında aksesuar hediye ediyorlar bu tamamen aldığınız araca ve sizin pazarlığınıza bağlı. benim yarise kapı koruma bantları.görüntülü park sensörü ve kauçuk paspas setini hediye ettiler. ben kendim de alarm, bagaj havuzu  satın aldım.kolçak ve güneşlik fiyatlarını bende merak ediyorum malum yaz seyahatları uzun ve sıcak oluyor.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Yaris Arka Kapı Cam Güneşlikleri
« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2011, 18:34:55 »
Güneşliği bilmiyorum ama kol dayama fiyatı 300 L + 50 L da işçiliği var onu alırsan park sensörüydü yan çıtalardı v.s. alamazsın sanırım. Alamazsın diyorum ama belkide ikna yeteneğin kuvvetlidir:) hepsini alabilirsin. Ayrıca ilk yardım seti aracı ilk aldığında oluyor, benim yariste vardı..
Honda Jazz / 2012