selamlar bu arabada esp otomatik mi aceba yoksa tuşlamı açılıyor ?
İmzandaki araçtan bahseediyorsan eğer, bildiğim kadarıyla aracında ESP ya da Toyota'daki adıyla VSC yok Yusuf.
abi bu comfort o comfort değil bu extra bu bendeki corolla olanlar bilir 4 kasa class comfort comfort mt elegant olarak geçiyor bunda dijital klima falan var bi çelik jant yok
abi bu comfort o comfort değil bu extra bu bendeki corolla olanlar bilir 4 kasa class comfort comfort mt elegant olarak geçiyor bunda dijital klima falan var bi çelik jant yok
Yusuf ama birşey dikkatimi çekti comfort extralarda bağaj çıtası krom senin profil resimdeki araçta gövde rengi .
Yusuf ama birşey dikkatimi çekti comfort extralarda bağaj çıtası krom senin profil resimdeki araçta gövde rengi .
abi dijital kamerayla çektim flash falan patladı geceydi bide ondan olabilirmi rengi farklımı ?
abi senin farlarla benim farlar aynı xenon omu abi sislerde beyaz benim bide
abi dijital kamerayla çektim flash falan patladı geceydi bide ondan olabilirmi rengi farklımı ?
tanan abi dediğini anladım krom gece çekerken ondan öyle gözüküyo şimdi baktım parlak duruyo gri değil
ızgaralarda öyle dimi abi extrada
mahmut abi bişey sorucam bu geriye taktığımda bi dıt diyo ondan sonra dıt dıt diyo ama ilk geriye taktıkğımdada 1-2 saniye sonra arkamda bieşy yokken bile dıt diyo
Evet olabilir zaten gümüş grinin üzerinde krom belli olmuyor bide karanlıkta ve flaş açıkkken çekilmişse resim orasıda gümüş gri gibi gözükebilir.
abi senin farlarla benim farlar aynı xenon omu abi sislerde beyaz benim bide
Xenonda beyaz yananda var sarı yananda eğer farların beyazssa kesin xenondur zaten
Yalnız sislere beyaz farları ben tavsiye etmiyorum .
tanan abi dediğini anladım krom gece çekerken ondan öyle gözüküyo şimdi baktım parlak duruyo gri değil
ızgaralarda öyle dimi abi extrada
Evet ön ızgaralarda extrada krom.
mahmut abi bişey sorucam bu geriye taktığımda bi dıt diyo ondan sonra dıt dıt diyo ama ilk geriye taktıkğımdada 1-2 saniye sonra arkamda bieşy yokken bile dıt diyo
Bu nadiren bendede oluyor vitesi boşa alıp tekrar geriye takınca düzeliyor.
Yusuf bide meajlarını tek mesaj olarak yazarsan iyi olur unuttuğun birşey olursa yazdığın mesajın sağ üst köşesinde bulunan değiştir yazısına tıklayarak mesajında düzenleme yapabilirsin.
Aracını M/m mu bılmıyorum ancak. Eger Ogleyse gerı vıtese atarken Frene saglam basın vıtesın gectıgı uyarısını ekranda gormeden frenden ayagını cekmeyın. Tam gecmıyo arada kalıyo. o esnada sızde araca guc verınce arac kıtlenıyo uyarı verıyor. Duz vıtes kullanmadım ama o da bunun gıbı bır sorundur...

selam bende bugün toyota corolla aldım çok mutluyum inanabiliyormusunuz araba ful orjinal ekspertizde kontrol ettirdim 2006 model toyota corolla 1.6 sol sedan 6000 km evet evet yanlış duymadınız 6000km otomatik vites benzinli ama şimdi brc marka lpg takılıyor az kaldı bitmek üzere
çok mutluyum kızım (3 yaşında) benim babam toyota gibi adam