0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acaba başka hangi araçla bu kazayı bu şekilde atlatırdık diye sormuşbuyrun yorum sizin....
acaba başka araçla öyle bir kaza yapacaklar mıydı? belkide kazanın sorumlusu toyota
Allah korumuş.Evet doblo olsa durum vahim olabilirmiş.
o kadar hızlı olduğu için toyota suçlu
sayın arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum bugün aracı 1000km kontrolü için servise götürdüm olanları anlattım onlarda hemen ilgilenip problemi çözdüler kalbini kırdığım arkadaşlar olduysa hepsinden tek tek özür diliyorum tabi toyotadanda iyilikler sizinle olsun
Nasrettin hocanın fıkrası geldi aklıma : "sen de haklısın"Arkadaşlar, sıfır araba aldığınızda böyle küçük olsa bile problemler canınızı sıkar. Sonuçta bu kapak çıkmak üzere değil, yerinde durmak üzere tasarlanmış. Fakat durmuyor...Toyota sorunsuzdur, yolda kalmaz vb.ifadeler sonuçta istatistiksel bir gerçek değil, reklam amaçlı ifadelerdir. Diğer markalarla karşılaştırma yaparak, daha az problem çıkardığı söylenebilir belki. Ben yolda kalan birçok toyota gördüm şahsen. Bu ifadelerin reklam sloganı olmaktan çıkıp "gerçek" haline gelebilmesi için bugüne kadar hiçbir araçta hiçbir problem çıkmamış olması gerekir ki, durum böyle değildir. Toyota da diğer araçlar gibi metal ve plastikten oluşan bir nesnedir sonuçta. Tabii ki sorun çıkacaktır.Şu plastik parça konusunda ise ; uzay mekiği değil, alt tarafı plastik bir parça. Fakat şöyle de düşünülebilir: bu plastik kapağı bile yapamayan bir markaya nasıl güvenilir?Unutmamak lazım : "Kalite detaylarda gizlidir"
Hatasız hiçbir şey yoktur.Hatalar söylenmeli ki düzelsin ,hatanın küçüğü olmaz satış sonrası şikayetleri almalı ve çözüm üretmelidir toyota.Aksi halde pazardan silinir gidersiniz.Hepimizinde bildiği gibi azınmayacak kadar (2 katı)diğer ülkelere göre çok para veriyoruz araç alırken.Bu yüzdende kaliteyi daima aramalıyız tüketici olarak. Sırf bu toyota için değil tüm markalar için de geçerli olmalı.Saygılarımla...
bende başlığı görünce 120 ile yolda giderken araba motoru dağıttı sandım..... caps lock takılı kaldı galiba
Toyotanın 2000 yılından itibaren kalitesinde bir düşüşün olduğu da bir gerçek.