0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu tür basit sorunları aynı medyatize edercesine büyüterek başlıklar kullanıyor ve konuyu büyütüyorsunuz. ve toyota almak isteyipte internet ortamında araştırma yapan şahıslar da sizin bu yazdıklarınız okuyor ve gereksiz yere Toyota hakkında olumsuz düşüncelere kapılıyor.
Doğru söze ne denir? Ancak şapka çıkartılır. Gerçekten de incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütmekte üzerimize yok. Aynı sıkıntılar Toyota ayarındaki diğer arabalarda yok mu sanıyorsunuz. O kadar hassas olan varsa gider Cadillac veya Bentley alır biner.
sayın arkadaşlar ben sizinle sadece küçük bir sorunumu paylaştım ama görüyorum ki bazı arkadaşlar toyotanın avukatlığına soyunmuş hani müşteri her zaman haklıydı hani veli nimetti para veriyoruz kardeşim helal para
Hakkı Bey güzel bir örnek.Yalnız hava yastığı konusu karışık.Malum açılmadığı da çok oldu.
mesele o değil zaten,bunlar yola cıkmadan önce karar verememişler dobloylamı gitsek toyotaylamı diyedobloyla gitmiş olsaydık, bir kaçımız geri gelemezdik herhalde demiş !