-
2010 Auris 132 Hp Ankara'da tup dönüşümü
Gönderen
Ilyas Aksoy
12 Tem, 2011 19:39
-
Merhaba arabama son zamlardan sonra Ankarada tup taktırmaya karar verdim BRC MY 10 genelde tavsiye edilen ürün tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı burda şimdiden teşekkürler
-
-
Mavi Denizler otogaz'da taktırdım ben, brc bölge bayisi kendileri, şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadım...
size tavsiyem eğer simit depo alacaksanız 55 litrelik olanından takılmasını isteyin.
Ayrıca bildiğim kadarıyla artık MY10 takılmıyor, MY11 var onun bir üst modeli, onu takıyorlar...
-
-
yakıt tüketimi nasıl arıza lambasını yaktımı uyum çekiş problemi yaşadınızmı tüpe ne kadar yoldan sonra geciyor çıt çıt çıt diye ses problemi varmı aklımdaki soruları sıraladım teşekkürler.
-
-
yakıt tüketimi normal seviyede.(benzin x 1.2 diyebilirim), hiç arıza lambası yakmadı, çekişte hissedilir bir düşüş yok, hava sıcaklığına göre değişmekle beraber 1.5 km içerisinde gaza geçiyor...
enjektör sesi illa ki var, ama rahatsız etmiyor...
-
-
Oğuzhan benim araca 47 taktılar, 55 sığmıyor filan dediler.
My11 serisinin enjektörleri daha iyi diyor ustalar.
8-8,5 arası tüketiminiz olur tahmini(karma).
-
-
Oğuzhan benim araca 47 taktılar, 55 sığmıyor filan dediler.
My11 serisinin enjektörleri daha iyi diyor ustalar.
8-8,5 arası tüketiminiz olur tahmini(karma).
abi sen daha eski model auris de kullanmıştın, benden daha iyi bilirsin muhakkak ama benim farkettiğim kadarıyla stepne için ayrılmış olan alan aynı, belki ellerind olmadığı için öyle birşey demiş olabilirler.
çünkü benim tankım tam oldu, bagaj halısında şişkinlik vs. de yapmadı...
-
-
Büyük ihtimal ellerinde yoktu. Ne kadar büyük o kadar iyi az gitmek lazım psikoloji bozulmaması için benzinciye..
-
-
Büyük ihtimal ellerinde yoktu. Ne kadar büyük o kadar iyi az gitmek lazım psikoloji bozulmaması için benzinciye..
aynen öyle abi, en son 550küsür km yaptım mesela
-
-
Bugun mocan otogaz diye birini tavsiye ettiler iş yerinde bakalım . garanti konusunda bilginiz varmı 5 yıl garantili aracım sadece motor garantiden düşüyor değilmi.
-
-
Bugun mocan otogaz diye birini tavsiye ettiler iş yerinde bakalım . garanti konusunda bilginiz varmı 5 yıl garantili aracım sadece motor garantiden düşüyor değilmi.
motor da değil yakıt aksamı ve motorda yakıttan sebepli meydana gelen arızalar garanti kapsamı dışında...
mocan otogaz'ın da adını çok duydum, oldukça iyi bşr bayi olduğunu söylerler...
-
-
Ben aracıma 7500 km de ankara Mocanda BRC taktırdım. araç 14.000 km.de hiç sorun çıkmadı. Geçen kontrole gittim öylesine... Çok iyi ilgilendiler yine. ücret de almadılar... kesinlikle tavsiye ederim.
-
-
Mocanın işçiliği çok iyi, 4 ay önce arkadaşın astrasına geçen ayda başka bir arkadaşın c4 üne lpg taktırdık. Herhangi bir sorun yok.
-
-
teşekkürler aklımdaki soru işaretlerinin cogu gitti arabam 19000 de 20000 bakımana sokup mocanlara gitmeyi düşünüyorum yoksa auris cepteki tüm mangırları içecek..
-
#13 Yanıtla
Gönderen
Bekir Koca
14 Tem, 2011 20:23
-
teşekkürler aklımdaki soru işaretlerinin cogu gitti arabam 19000 de 20000 bakımana sokup mocanlara gitmeyi düşünüyorum yoksa auris cepteki tüm mangırları içecek..
-
-
Garantili ve kısmen karmaşık parçalara sahip bir motorun garanti dışı kalmasını bence bir kez daha düşünün. Geçen ay yaşadığım sorunda garanti kapsamında yapılan tamiratın faturası 1150 TL idi. düşünüyorum taşınıyorum, bir türlü gözüm kesmiyor benim 3+2 garantiyi boşa çıkarmak. Garantinin bittiği gün lpg ama.
-
-
Garantili ve kısmen karmaşık parçalara sahip bir motorun garanti dışı kalmasını bence bir kez daha düşünün. Geçen ay yaşadığım sorunda garanti kapsamında yapılan tamiratın faturası 1150 TL idi. düşünüyorum taşınıyorum, bir türlü gözüm kesmiyor benim 3+2 garantiyi boşa çıkarmak. Garantinin bittiği gün lpg ama.
ne tarz bir arızaydı ki çağlar bey..?
-
-
evet ne tarz bir arızaydı.
-
-
Subap pulları yerinden çıktı. Arışırı yüklenme sonucu. Alt kürbütör takımı değişti yazmışlar sevis kağıdına. Benzin ve yağ karıştığı için yağı da değiştirmişlerdi.
-
-
toyotaya lpg dönüşümü hakkında sorduğum sorunun cevabı sadece yanma sistemi ile ilgili arzaları gidermiyorlar
Benzinli motorlar sadece benzin ile çalışmak üzere dizayn edilmişlerdir. LPG' nin tutuşma sıcaklığı, yanma hızı ve alevin yayılma karakteri benzine göre farklı olduğundan doğal olarak motor veriminde düşmeye neden olmaktadır. Yine bu nedenlerden dolayı yanma sonucunda emme manifolduna doğru ters basınç neticesinde emme sisteminde probleme neden olabilir. Bu tür modifikasyonlardan dolayı meydana gelecek arızalar ise garanti kapsamında değerlendirilmemektedir.
Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
Saygılarımızla,
Toyota Müşteri İlişkileri
-
-
Yani mesele tamamen servisteki ustanın inisiyatifine kalıyor. Baştaki cümle var ya ' benzinli motorlar sadece benzinle çalışmak için dizayn edilmiştir' diyor. Bağlayıcı cümle. LPG'si ve garantisi olup motorda sorun yaşayan arkadaşlara sormak lazım. Dediğim gibi ben bir türlü göze alamıyorum. Yılda 16.000 km yapıyorum. 100 TL ile ortalama 300 km yapıyorum. halen de kafam karışık. Aracım LPG'li olsaydı servis garanti kapsamından (benim de kullanım hatam vardı) çözer miydi bu sorunları bilmiyorum. 100 km de kaç krş bir tasarruf sağlanıyor tam olarak lpg de? Ona göre yorum yapıcam.