0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah abi.... Ev daha önemliydi toparlanıp tekrar alacağına inanıyorum....
Hayırlı olsun Mustafa Bey, hiç üzülmeyin, inşallah ileride daha iyilerine kavuşursunuz.
Mustafa bey ilerde inşallah daha iyilerini alırsınız. Ev bencede ilk alınması gereken şey. Evin olunca gerisi geliyor zaten.
konu başlığı hoşuma gitti:)))) rabbim hayılı uğurlu etsin inşallah:) aracınızdan daha güzel bir iş için ayrılıyorsunuz..rabbim ödeme kolaylığı versin en kısa zamanda da yeni bir araca sahip olmanız temennisi ile.
Hayırlı olsun...ev gerçekten iyi bir yatırım, ilerde daha güzel araçlar da alacağınıza eminim...
Mustafa bende senin durumundayım Toyotamı güzellim corollamı 2 ay önce sattım içim acıya acıya kan ağlıya ağlıya ama yapacak birşey yok devir ekonomi devir mağlesef bende aracı 2004 sonunda yılında 31000TL ye almıştım nakit, 2011 de tam 7 yıl sonra 22500'e 2 günde sattım 130,000km de ve motorda arıza vardı arızalı halde sattım, 2000tl masrafı vardı anlıyacağın araba 7 yılda sadece 5000 tl değer kaybetmiş, yani gerçekten değer kaybetmeyen hızlı satılan bir marka Toyota , 7 yılda beni hiç üzmedi tabi bende onu bebeğim gibi gözüm gibi baktım , hiç üzülme ilerde daha iyileri nasip olur inşallah bende hep kendimi böyle avutuyorum gel bi akşam beraber dertleşelim kafaları çekelim (gebzedeyim bu arada )
Eyvallah ağbi ben fantayla katılırım sana
ya o işin şakasıydı yahu şimdi herkes yaz tatilindede önümüzdeki ay herkes dönmüş olacak gebzeden 4 kişi izmite gelicez Emre açık arkadaşımızla muhabbete istersen o akşam sende bize eşlik et
hayırlısı olsun insallah rabbim daha iyi aracları nasip eder .