Gönderen Konu: yeni aracımı sonunda aldım (Verso İzlenimlerim)  (Okunma sayısı 2720 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
yeni aracımı sonunda aldım (Verso İzlenimlerim)
« : Temmuz 12, 2011, 00:58:21 »
 :D arkadaşlar hepinize iyi günler sonunda toyota verso mu corolla mı derken cuma günü verso yu teslim aldım.Gerçekten mükemmel araç ve içi yayla gibi okadar rahatki arabadan inmek istemiyorum.Gerçi kötülemek istemiyorum bundan evvelki fıat marka 2006 albea vardı.hiçbir şekilde kıyaslayamıyorum.Kalite çok iyi,yol tutuşu,gidiş çok güzel almak isteyenlere tavsiye ederim.Bu arada 1,6 comfort exta 5 koltuklu aracım.hepinize saygılar.

Toyota Club Türkiye

yeni aracımı sonunda aldım (Verso İzlenimlerim)
« : Temmuz 12, 2011, 00:58:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni aracımı sonunda aldım.
« Yanıtla #1 : Temmuz 12, 2011, 08:12:00 »
Hayırlı olsun Semih Bey :) Şimdi evde de oturamazsınız siz acaba arabam ne yapıyor diye :D
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2011, 08:22:16 »
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 12, 2011, 08:58:43 »
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2011, 09:18:44 »
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2011, 09:34:12 »
Hayırlı olsun Semih Bey, forumumuzda Verso konusunda fazla paylaşım yok, izlenimlerinizi bizlerle paylaşmanızı rica ediyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 12, 2011, 09:36:26 »
İyi günlerde kullanın.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2011, 22:31:04 »
Evet arkadaşlar kusura bakmayın bayağı zaman oldu bilgisayar başına oturmayalı iş,güç işte anca fırsat bulabildim.  :-[  hepinize teşekkür ediyorum.Allah herkese daha iyisini naasip etsin.Evet verso ile pek yazı bulamadım fakat bayiye corolla için gittik fakat bu aracın genişliğini ve bakajını görünce hoşuma gitti.Gerçi versoyu eşim beyendi araç jip gibi ve içi çok geniş diye.benimde kanım kaynadı ilk görüşteki aşk gibi.aracı alalı 10gün oldu ve 1000km yaptım bu benim için bir rekor neden derseniz senede 6000km. yapıyordum diyer aracımla ve samimi şekilde söylüyorum araçtan hiç inmek istemiyorum.konfor,aracın sessizliği,genişliğive birde bu sıcaklarda klimanın rahatlığı(klima motora bağlı değilmiş elktrikten güç alıyormuş)bunlar hep birer artıları aslında artıları benim için hiç bitmezversonun en düşük versiyonunu almama rağmen güvenlik süper perdeden tutun yan hava yastıklarına kadar,esp yokuş kalkış sistemi (bunu daha beceremiyorum) bütün güvenlikler mevcut.versoda ençok hoşuma giden bir tanesi bulutut ile dreksiyondan telefon ile görüşme çok güzel corolla ile karşılaştırıldığında güvanlik biraz daha fazla ve bana göre konforda biraz daha fala bagaj kocaman 699lt.olması gerekiyor yayla gibi.Birde anlamadığım şey Türkiye'de aileler biraz kalabalık niçin bu tarz araçlar seçilmiyor hayret.Kusura bakmayın çok uzun oldu her halde. Yakıta gelince şimdilik en son şehir dışı 7,6 yaktı daha da düşer dediler bence 6-6,5 arası yakar buda böyle bir araç için çok iyi ağırlığı1420kg imiş 5koltuklu olduğu için japonlar yapmış abi gerçekten güzel araba yeni toyota alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Hepinize selamlar bu araçla sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2011, 03:23:26 »
keşke almışken 7 koltuklu olanından alsaydın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Ynt: yeni aracımı sonunda aldım (Verso İzlenimlerim)
« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2011, 16:30:10 »
yokuş kalkış desteğinin nasıl kullanıldığını hemen anlatayım.. : mesela eğimli bir yerde durdunuz ayağınız frende.. frendeki sağ ayağınızı hafifçe frenden çekip(tamamen çekmeyin yine de ayağınız frende yani) tekrar ama sonuna kadar bastırıyorsunuz.. bir ötme sesi geliyor ve kilometre göstergesinin orda sarı bir işaret yanıp sönüyor ve böylece hillholder devrede:)) ayağınızı frenden çekince size gaza basmanız için 2-3 saniye süre veriyor ve bu sürede araç kesinlikle kaymıyor... güzel ve kullanışlı bi özellik.. çalışma mantığı kabaca fren pedalını pompalamak olarak da açıklanabilir.. saygılar .. hayırlı olsun bu arada aracınız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2011, 16:35:19 »
hayırlı olsun Allah kaza, bela, arıza vermesin inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Temmuz 21, 2011, 18:04:04 »
Verso'nun dahil olduğu ilk reklamı burada gördüm, müzikle birlikte çok hoş bir reklam olmuş, izlemenizi öneririm.

New Toyota GB Range TV ad

Bu arada yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız günlerde kullanmanızı diler, trafik kurallarına uymada, en ufak bir taviz vermeyeceğinizi umarım, hayrını görün ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Temmuz 21, 2011, 18:33:19 »
Hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2011, 21:06:17 »
İleride düşünebileceğim araçlardan birisidir Verso.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni aracımı sonunda aldım (Verso izlenimlerim ve teşekkür)
« Yanıtla #14 : Temmuz 21, 2011, 21:22:31 »
Hepinize teşekkür ediyorum. 7kişilik almak isterdim fakat malesef bütçe buna yetti.Reklam filmi çok hoş olmuş gerçekten beyendim.yokuş kalkış desteyini daha dün kullandım gerçekten güzel bir sistem Bursa gibi bayır olan bir yerde çok lazım olacak bu arada devriyaj plakasınıda bu sistemle daha uzun kullanılmış olurum diye düşünüyorum.Bu arada en önemli şeyi unuttum sizlere söylemeyi.Aslında bana çok acı veriyor ama ne yapalım  bu da kaderimiz.Bu aracı aslında bana oğlum aldı.Daha 12 yaşında nasılmı? Allah kimsenin başına vermesin.Oğlum özürlü olduğu için;  %90 ve üzeri özre sahip olanların anne,babalarına v.s. devlet ötv almıyor.Böylelikle aracın %37 lik kısmını ödemiyorsun.Böyle birşey devletim çıkardığı için devletime çok müteşekkirim Neden derseniz biryere gitmek bizim için büyük problem hiç olmazsa oğlumu aracıma koyup istediyim yere götürüp gezdire biliyorum.buda bizim için bir rahatlık.Yine uzattım galiba kusura bakmayın.hepinize tekrar teşekkür ederim.Saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 21, 2011, 21:29:04 »
  Çocuğunuzu yanaklarından öpüyorum, duygu özürlü olmadığı sürece mutlu olmamanız için bir neden yok bence, umarım anlatabilmişimdir. Yeni aracınızı ailece güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
 Bu arada Kaskoyu da ihmal etmeyin, heleki Bursa trafiğinde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 21, 2011, 21:31:01 »
hayırlı uğurlu olsun aracınız kazasız belasız inş. arkadaşımda vardı verso uzak mesafelere yayıla yayıla zevkle gidiyoduk ama uyarmam gereken birşey var yol tutuşu çok güzel gibi duruyor belli bir hıza kadar çok iyi en kötü yanı savurmadan direk atıyo kendini araba yüksek arabaların genel sorunu olduğunu düşünüyorum zaten bunun saygılarla ...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 21, 2011, 21:34:28 »
Hayırlı olsun :) iyi günlerde, neşe içinde kullanırsınız inşallah :)
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 33000
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni aracımı sonunda aldım (Verso izlenimlerim ve teşekkür)
« Yanıtla #18 : Ağustos 20, 2011, 23:09:06 »
Hepinize teşekkür ediyorum. 7kişilik almak isterdim fakat malesef bütçe buna yetti.Reklam filmi çok hoş olmuş gerçekten beyendim.yokuş kalkış desteyini daha dün kullandım gerçekten güzel bir sistem Bursa gibi bayır olan bir yerde çok lazım olacak bu arada devriyaj plakasınıda bu sistemle daha uzun kullanılmış olurum diye düşünüyorum.Bu arada en önemli şeyi unuttum sizlere söylemeyi.Aslında bana çok acı veriyor ama ne yapalım  bu da kaderimiz.Bu aracı aslında bana oğlum aldı.Daha 12 yaşında nasılmı? Allah kimsenin başına vermesin.Oğlum özürlü olduğu için;  %90 ve üzeri özre sahip olanların anne,babalarına v.s. devlet ötv almıyor.Böylelikle aracın %37 lik kısmını ödemiyorsun.Böyle birşey devletim çıkardığı için devletime çok müteşekkirim Neden derseniz biryere gitmek bizim için büyük problem hiç olmazsa oğlumu aracıma koyup istediyim yere götürüp gezdire biliyorum.buda bizim için bir rahatlık.Yine uzattım galiba kusura bakmayın.hepinize tekrar teşekkür ederim.Saygılarımla.

Bende Oğlunuzun yanaklarından öpüyorum. Onun babası Toyota gibi bir adam. Bende sizin gibi 1.6 Benzinli Comfort Extra aldım. Hemen hemen aynı deneyimlere sahibiz. Şu an ki yakıt değerleriniz ne düzeyde benim 7.6 civarında seyrediyor şimdilik 700 Km yaptım. hiç LPG araştırdınızmı? Araçlarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günler diliyorum herkese...
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 69000
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 20, 2011, 23:53:04 »
Hayırlı uğurlu olsun darısı toyotası olmayanlara..... :D
mehmet hocam