0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auris iyidir iyii sen dinle beni
Babana saygılar ama sen Ahmete havale et babayı ben o işin içinden çıkamam, mazallah baban bana Safiri sattırır oturur ağlarım
Bende ondan korkuyorum o sebepten beni karıştırmayın işe
O araba satılır mı yaa..Bir yönden aurise bakıyorsun bagajı ufak diyorsun ama bizim başımıza geldiği gibi olayla karşılaşınca kedi görmüş fare gibi baka kalıyorsun. Bir gün amcamın oğlu üniversiteyi kazandı eve çıktılar onlara eşyalar falan gidecek işte. Neyse sıra buzdolabına geldi. Tabi inadına sordu buzdolabını nasıl götürücez diye. arkadaş bagaj ne kadar büyük olursa olsun ezip büküp sığdıramıyorsun ki. Adam Renault europa yı getirdi, açtı bagajı yatırdı koltukları cukkadak koyduk bağladık. E bizden de ses çıksa ya. Yani işte öyle bir yer oluyor ki sedanın bile bagajı yeterli olmuyor.
Güzel çalışmalar ercüment devamını beklıyoruz.
HB Europa lar yaa reno 19 işte. Far içindeki mesafe + dışarıdaki kullanılacak mesafe merceğin boyunu kurtarıyorsa takılabilir. Gerçi şimdi farklı boyda mercekler var.
Sadece xenonla yapamayacağımı mı?
Bixenon olayı mercekte biter. Merceği üstten bir parmak kadar bir parça kapatır.Bu parça motorludur ve bunu uzunlara bağlarsınız. Siz uzunları açtığınızda bu parça havalanır ve daha büyük boyutlu aydınlatma yapmış olursunuz.
sanırım sadece dıs plastiğini temizlemişsin.
Konuyu uzun zamandır güncellememişim buyrun çok öncelerde yapmıştım yeni paylaşabildim