0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hep beyaz hep beyaz nereye kadar 30luk al biraz mavi yansın
Deilmiş Hepsini turuncu yapsan güzel olur aslında. Klima panelini çok beğendim.
Buralarda sanki biraz alman havası mı esiyor ne?
Valla halojen düşünmüyorum xenon alacağım abi cloyne tarzında bir marka 8000 k mükemmel oluyor
Farkettim renk kılıflarını çıkardıgını çok dogal bir renk olmuş çünkü
sen bir yapta göreyim, seninki hoşuma giderse benim beyaz küheylanıda yaparız mercek işi nasıl olacak ?
Teşekkür ederim tolga abi Abi valla kafamı kurcalayan 2 soru var:1 mercek nedir ?2 neden takılır ? Şaka bir yana mercek işi baya tuzlu herşeyi hallederim de macun işi biraz kafamı kurcalıyor acaba yanar mı orada falan gibi bir ton soru var bakalım para işi hallolursa herşey olur abicim
ABS varsa beyni tam farın arkasına denk geliyor ve olmuyor Ercü'm. Yinede ölçün birçin ama cıks olmuyor. Belki minibüslere falan takılan küçük merceklerden var ama bulabilirseniz o da zor..
Mercek işi çok kolay. Benim e36 Bmw ye taktım. Mercedesten çıkma bixenon mercekleri. Çokta tuzlu değil. Yeterli alanın olacaktır. Abs beynin bizim yuvarlak gözlüden hatırlıyorum olmadı onun yerini değiştirirsin. Sonuç olarak Bixenonun keyfi anlatılamaz
Bu sizin kasalar içinde geçerli oluyor mu Emre abicim :/ Uful yalçın var sitede onun arabası mercekli bizim kasadan fakat o araç terra abs var mı hiç bilmiyorum :/ Bir bakalım bugün bak bunu hiç düşünmemiştim moralim bozuldu şimdi :/Mercek işi kolay lafım yok oa Tolga abicim sadece tuzlu işte ben öğrenci olduğumdan dolayı biraz sıkıntı çıkıyor babamda pek destek çıkmaz o yüzden kendim halledeceğim Yeni farlar (çıkma yada yan sanayi) mercekler macunlar sprey boya xenon kit derken 500 lirayı geçiyor işte :/ ABSyi söküp atasım geldi resmen Hava filtresi borusu arkaya bakar sıcak çeker ne yapsamda düzelmez mercek için ABS beyni çıkar off yani off
Onda ABS olmadığından rahatlıkla montajladı. Bizde bayağı bir mesafe olduğu için sorun yok.Hatta ekstradan bir D1S veya D2S xenon kit alma gücüm olsaydı bir-Xenona çevirecektim ama şimdilik planladığım yoldan gidiyorum.
D1S ve D2S kit alıp bir-xenon yapamayacağınızı biliyorsunuzdur umarım.
Ercücüm, ellerine sağlık maşallah iyi bir işçliğin var baktıkça kendi kendime sen hala evde otur dedim
Valla uğraşmayı severim o yüzden bir eski araç alacağım ilerde kendime sanada bol oynamalar.