Gönderen Konu: ALMALIMI....? ALMAMALIMI..? YOKSA HİÇ BULAŞMAMALIMI..?  (Okunma sayısı 3033 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Geçtiğimiz cuma günü Ankara dikmene gittim dönüşte  toyana bir uğrayayım dedim (şeytan dürtükledi).... neyse bendeki araç 2008 corolla comfort mmt  acaba dedim kendi kendime takasa girip sıfırmı alsam haydi Bismillah dedim girdim toyandan içeri sağa sola bakıyoruz yanımda oğlumda var ....la ilgilenen yok acep dedim kılığımızmı kötü? resmi değililiz kot tişörtle gidersen yanımdada benim sümüklü oğlan dedim kendi kendime fark edilmeyecekte bir adam değilim 195 cm boy 110 kg ...uzatmayalım birini yakaladım satış danışmanı adı Adil ben tabi hemen tct den hatırladım biraz muhabbet ettik ....takas dedim adil okey dedi haber verdi incelediler 29 bin sayarız dediler ...bende sıfır corolla comfort extra otomatik istiyorum dedim Adil bilgisayarı açtı renk dedi gri dedim koltuk dedi siyah yada lacivert olur dedim ...ne zaman teslim edersim dedim çarşamba veririm abi dedi....gelelim  önemli konuya Adil  dedim bende para peşin senet sepet kredi falan yok dedim  ....ne kadar ödeyeceğim dedim ....abi en son 17200 tl olur birde çelik jant veririm dedi...pazarlık yapmaya çalıştım yemedi en son 17000 abi dedi bende teşekkür ettim kartını aldım Adilin ben ararım seni dedim hesabımı kitabımı yaptıktan sonra dedim....halbuki 15000 dese idi tak koyup alacaktım arabayı hala da düşünüyorum alsammı almasammı ? siz ne dersiniz dostlar.....saygılarımla.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: ALMALIMI....? ALMAMALIMI..? YOKSA HİÇ BULAŞMAMALIMI..?
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2011, 19:59:16 »
Kusura bakmayın Tolga bey ama paranız çok herhalde,ne gerek var araba aynı araba.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2011, 20:03:14 »
Kusura bakmayın Tolga bey ama paranız çok herhalde,ne gerek var araba aynı araba.
benim araba 101000 km oldu cıvıtmadan bir abdest aldırayım diye düşünmüştüm ....işte yanlışmı düşünüyorum diye siz dostlarımdan bir akıl alayım demiştim....teşekkürederim.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2011, 20:07:37 »
Bence km ye takılmayın araba daha 3 yaşında genç bi araba ben olsam 5-6 yaşında satardım mesela bizim jetta da 2008 model 90 binde :) Bizde e15 corolla alacaktık ama babam onların önü boynuza benziyo dedi almadı :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 10, 2011, 20:09:29 »
Bence km ye takılmayın araba daha 3 yaşında genç bi araba ben olsam 5-6 yaşında satardım mesela bizim jetta da 2008 model 90 binde :) Bizde e15 corolla alacaktık ama babam onların önü boynuza benziyo dedi almadı :D
Hasanım baban matrak adammış doğru söylemiş  :alkis: :D :D....teşekkürederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 10, 2011, 20:39:32 »
benim araba 101000 km oldu cıvıtmadan bir abdest aldırayım diye düşünmüştüm ....işte yanlışmı düşünüyorum diye siz dostlarımdan bir akıl alayım demiştim....teşekkürederim.
Tolga bey illa değiştirecekseniz,bari yeni kasayı bekleyin o zamana kadar da çok fazla değer kaybetmez araç.yeni kasa çıktığında zaten otomatikman fiyat düşecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2011, 20:46:58 »
Tolga bey illa değiştirecekseniz,bari yeni kasayı bekleyin o zamana kadar da çok fazla değer kaybetmez araç.yeni kasa çıktığında zaten otomatikman fiyat düşecek.
Hayy yaşa sen can kardeşim doğru diyorsun bu yeni kasa ne zaman çıkar .......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 10, 2011, 20:47:55 »
Yeni kasa 2013 yada 2014 de geliyomuş inşallah güzel bi kasa gelir.
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 10, 2011, 21:27:52 »
29 000 ? Ucuz değil mi dizel araç için hemde daha 3 senelik.. Dışarıda daha fazla fiyatla satarsanız sizede yine 17 000 derlerse alırsınız üstüne özellik ekletip karar sizin ama arbanızdan memnunsanız hiç girişmeyin..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 10, 2011, 22:17:25 »
29 000 ? Ucuz değil mi dizel araç için hemde daha 3 senelik.. Dışarıda daha fazla fiyatla satarsanız sizede yine 17 000 derlerse alırsınız üstüne özellik ekletip karar sizin ama arbanızdan memnunsanız hiç girişmeyin..
Benzinli Enes benim arabadizel değil..... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 10, 2011, 22:22:15 »
Benzinli Enes benim arabadizel değil..... :D

Aboo :D Ben niye dizel diye okudum ki :D Yorgunluk işte 6 saat boyunca arabanın içini silip motoru temizleyip parçaları boyarsam olucağı buydu :D İsim Tolgaydı dimi abicim yanlış okumuyorum değil mi :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 10, 2011, 22:59:50 »

+1905

Yukarıda ki yoruma aynen katılıyorum.

En güzel örneği bir-iki ay önce 38 bine satılan benzinli Focus, şuan 32 bin civarlarında seyrediyor yeni kasası çıktığı için.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 10, 2011, 23:52:17 »
abi bence de bekle istersen yeni kasa daha güzel olur..
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 11, 2011, 08:36:18 »
abi bence de bekle istersen yeni kasa daha güzel olur..
evet bekleyip görelim....... şuan ki toyotanın fiyat politikası zaten akıllara zarar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 11, 2011, 10:47:16 »
Tolga bey yeni kasayı beklemek en mantıklısı.. Biliyorsunuz aynı kasayı üretme süresi var ve bu yıl doluyor diye biliyorum Yeni nesil için..
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 14, 2011, 00:31:39 »
bence hondayı da bi ziyaret edin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 14, 2011, 00:37:11 »
illede sıfırını alacaksanız bari dışarda kendiniz satın sonra gidin alın...en azından 29.000 den fazlaya satarsınız...
bence hondayı da bi ziyaret edin
yeni civic 'in çıkmasına baya az kaldı bence hiç bulaşmayın...illede sıfırlıycam diyorsanız en azından yeni çıkan focusa bakın bence...biraz fiyatı uçuk ama cidden çok güzel olmuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 14, 2011, 00:40:35 »
Ford yavaş yavaş iddialı olmaya başladı arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Temmuz 14, 2011, 00:41:47 »
Ford yavaş yavaş iddialı olmaya başladı arkadaşlar.

Can abi zaten iddialıydı adamlar 1.6 tdci ile fena iddialıydı bunu bide geliştirdiler fiyat uygun olsa kapış kapış gider :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 14, 2011, 00:44:26 »
Yok haklısın, tabi Ford markası tabiki her zaman iddialıdır ama özellikle son iki senedir her sınıf araçta bayaa değişim ve gelişim gösterdiler.Fiesta dan tutun Yeni C max e kadar.Özellikle dikkat ediyorum Ford şu ara çok revaçta.