merhabalar iyi forumlar aracım 2011 model aralık ayı çıkışlı 21000 kmde aracımda 13000 14000 kmden sonra aracın altında 80 ve üstü hızlarda altından vuv vuv diye ses geliyor böyle eksoz patlak gibi lastik yalpalama yapıyor gibi baya rahatsız ediyor servise gittim 20000 bakımı için sorunu söyledim teste çıktık servis elemanı dedi bu ses normal bütün toyotalarda var bana pek samimi gelmedi servis elemanının söyledikleri öyle bir sorun olsa aracı ilk aldığımız günden bu yana gelirdi ama belli bir kmden sonra oldu neyse fazla uzatmayayım bu sorunu yaşayanlar varmı ?
Belki çok önemsiz bir şeydir.Ama servis hepsinde var diyerek saçmalamış.
bilmiyorum vallahi hakan abi ama çok rahatsız ediyor ses mecbur müzik radyo falan birşey açman gerekiyor başka servise götürmeyi düşünüyorum artık.
Başka servis varsa ona baktır.En doğrusu.Emin ol Corolla koç arabadır.Sorun çok basit bir şeydir.
inşallah öyledir hakan abi arabadan ses hariç çok memnunuz üçtür corolla alıyoruz zaten kalitesini biliyoruz ama bu sorun devam ederse arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz
belki jant kapagından filan ses geliyordur.
jant kapağındanmı o nasıl olacak hiç aklıma bile gelmedi ses yaparmıki o
Sevgili Mert Kardeşim, artık bu toyota servislerinde ki eleman, formen ve her ne kimselerin bir sorun ilettiğinizde; "ya bu tüm toyotalarda var, normal bir ses" vs cevapları canımızı fazlasıyla sıktı. Ben artık şu yöntemi kullanıyorum servis beni tatmin etmediğinde cevaplarını belge ile istiyorum ve verdikleri cevabı genel merkezine iletiyorum. Ondan sonra ilgili servis müdürü beni arayıp hürmetlerini iletiyor çay içmeye davet ediyor ben çayımı yudumlarken aracım son derece itinalı bir şekilde kontrolden geçiyor.
Ben bahsettiğiniz ses ile ilgili daha önce de forumda bir arkadaşımızın yazdığını hatırlıyorum. Ona kapı fitillerinin değişmesi gerektiğini ve Fatih kardeşimin belirttiği gibi jant kapaklarından da rüzgarların jant kapağına girmesinden kaynaklanan uğultu sesi yapabileceğini yazmışlardı forumda bazı arkadaşlar. Ama siz aracın altından geliyor diyorsunuz. Ben de 2011 model aldım ve sizinle aynı aylarda almışız gerçi benim aracım şu an 7000 km de ben böyle bir sesle karşılaşmadım daha önce ki araçlarımdan da hatırlamıyorum. Umarım sorununuz çözülür ama servis elemanları böyle cevaplar verdiğinde lütfen gererkli yerlere iletin servis kalitesi biraz da bizim elimizde olan birşey diye düşünüyorum.
çok teşekür gökhan abi rapor alıp merkeze iletmeyi hiç düşünemedim ben en kısa zamanda dediğini yapacağım aracı daha servisede götüremedim çünkü sürekli arabayla işimiz oluyor ama en kısa zamanda dediğini yapacağım birde ses sanki her geçen gün çoğalıyor araç şu an 22500 kmde ses dahada çoğaldı sanki