Gönderen Konu: Fikirlerimizi Paylaşalım Arkadaşlar...  (Okunma sayısı 1314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
Fikirlerimizi Paylaşalım Arkadaşlar...
« : Nisan 04, 2008, 01:40:15 »
Arkadaslar kendı modıfıyemızı yapabıldıgımız olcude kendımız yapma taraftarıyım ben tabı becerebılıyorsak demek ıstedıgım su bu baslık altında modıfıye ıle ılgılı fıkırlerımızı paylasalımsuraya sunu yaparsak su olur yada bu daha ıyıdır gibisinden bi kac fikir geldi mesela benim aklıma ama teknik kısmında yardımca olacak arkadasları ve modifiye ile ilgili yeni fikirler sunacak arkadasları davet ediyorm :

1.si AE101 kasalarda kapı aydınlatması yok ve her kapının altında sankı daha sonradan modıfıye edılsın dermıscesıne japonlar koymus kapıyı acıp altına bakarsanız gorursunuz elektrık aksamı pek anlamadıgım ıcın harekete gecemıyorum tavan lambası gıbı hangı kapı acılırsa o kapının altında bır ısık yanarda cok daha guzel olacagına ınanıyorum gelıstırebııcek bır arkadasım varsa sevınırım

2.si AE101 kasa yada diger modellerdede olur sanırım on toyota amblemının arkasına bı ısıklandırma sıstemı yada ızgara arkasına parklarla beraber calısacak bır ısıklandırma sıstemı olabılırmı beklıyorum cozum ve bunun dısındakı modifikasyon fikirlerinizi kazasız günler dilerim arkadaşlar...
All For You COROLLA!!!

Toyota Club Türkiye

« : Nisan 04, 2008, 01:40:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Nisan 06, 2008, 00:29:18 »
eeee fikrim geldi diyen yokmu ya  size arma ile ilgili yaptıgım ısıklandırmayı gosterıyım arkadaslar

fotograflarla tam net degıl kendınız yaptıgınız zaman karsısına gecınce cok tatmın edıcı:)

Güzel İzmirde bonusu olsun  

All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2008, 09:12:22 »
Selam. Evet resimler pek net değil ama hoş olmuş. İçide mavimi aracın bazı yerleri?

Pasaport değilmi orası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2008, 12:38:49 »
aynen pasaport orası karsıyakadan geliyordum pasaporta vapurla paylasıyım ıstedım evet bazı yerler mavi forotraflar w810i ile cekildi gece cekımı ıyı degıl sanırım o yuzden boyle cıktı fotolar
All For You COROLLA!!!