Arkadaslar kendı modıfıyemızı yapabıldıgımız olcude kendımız yapma taraftarıyım ben tabı becerebılıyorsak demek ıstedıgım su bu baslık altında modıfıye ıle ılgılı fıkırlerımızı paylasalımsuraya sunu yaparsak su olur yada bu daha ıyıdır gibisinden bi kac fikir geldi mesela benim aklıma ama teknik kısmında yardımca olacak arkadasları ve modifiye ile ilgili yeni fikirler sunacak arkadasları davet ediyorm :
1.si AE101 kasalarda kapı aydınlatması yok ve her kapının altında sankı daha sonradan modıfıye edılsın dermıscesıne japonlar koymus kapıyı acıp altına bakarsanız gorursunuz elektrık aksamı pek anlamadıgım ıcın harekete gecemıyorum tavan lambası gıbı hangı kapı acılırsa o kapının altında bır ısık yanarda cok daha guzel olacagına ınanıyorum gelıstırebııcek bır arkadasım varsa sevınırım
2.si AE101 kasa yada diger modellerdede olur sanırım on toyota amblemının arkasına bı ısıklandırma sıstemı yada ızgara arkasına parklarla beraber calısacak bır ısıklandırma sıstemı olabılırmı beklıyorum cozum ve bunun dısındakı modifikasyon fikirlerinizi kazasız günler dilerim arkadaşlar...