0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yarın Malatyadan Erzurum Oltuya yola çıkacağım. Dün Elazığa giderken fark ettim aracım 110-120deyken belirgin bir şekilde titreme oluyor.(kaymak gibi olan asfaltta belli oluyor). 110nun altına düşünce yada 120nin üstüne çıkınca titreme azalıyor. Bundan 20 gün önce aracımın bir sorunu vardı ve ön disklere torna yaptılar benım aklıma bu geldi ama konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Daha 2saat 30 dakika olmuş Selman bey bilgisi ya da fikri olanlar zaten paylaşacaktır herkes sürekli online olamıyor malum...
kesin rot balans...veya lastik hava basınçlarını eşit değil
Anlattğınız balans ayarı bozukluğu gibi duruyor. Titreme fren yaptığınızdamı yoksa sabit hızla giderken mi oluyor.
arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Anladığım şu ki arızanın nerden çıkacağı belli değil o zaman vay halime
Konuyu açan arkadaştan ve site yönetiminden özür dileyerek bir acil soru da ben sorayım zira nereye yazacağımı bilemedim..Arkadaşlar Trabzon-Erzinca(Gümüşhane üzerinden) yol nasıl?Duble yol oranı,çalışma var mı vb..Son zamanalrda giden varsa beni bilgilendirse
İlk baş lastiklerle başla Selman abi sonra rot balans sonra disk sonra jant hem bu arada bu bakımlarda aradan çıkmış olur