0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar servise fiyat olarak ne tutar hep servise gotrdum bu zamna kadar ancak her seferinde bisey yapılmamasına ragmen 250 nin altında bi rakam odemedim.yag mobil 1 10-40 90 tl fiyat cekiyor.dısarda aynı yagı 60 tl ye adam yag filtresi dahil degistiriyor.bildigim kadarıyla toyotanın agır bakımları 80 000 ve katları seklinde.130 000de neler degisicek eger fazla seyler degismicekse kendim sadece yagını degistrmeyi dusunuyorum..siz ne dersiniz acaba?aracımın modeli 2005...
bir özel servise gidin herşeyi onlar halleder yarı fiyatına. bence servisten orjinal parça alıp kazıklanmaya gerek yok. özel serviste de aynı ayarda orjinal parça takarlar.
Yağ filtresi serviste 17 lira dışarıda 16 gidip servisten almak daha mantıklıhiç değilse orjinal..
dışarda satılanlar orjinal değil mi?
Tabikide hayır yan sanayi hacı..
Yan sanayi değil arabayı aldığımız gün özel servise götürdük adam birebir aynı parçalar olduğunu söyledi.
Alakası yok.. Mesut abi sanayideki filtreyi ve orjinal filtreyi açıp bakmıştı içleri bile değişik
Alakası yok.. Mesut abi sanayideki filtreyi ve orjinal filtreyi açıp bakmıştı içleri bile değişik Ayrıca ustaların her dediğine inanma Hasan.. Adam alıp geçiyor sana güven verip tabikide aynısı diyecek
Orjinal olmasa bile kalitelisi vardır. holding sahibi olmadığım sürece yetkili servise gitmem ben.
Forever dörtnal istersen bakım yapılırken içinde otur arabanın