0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araba vitesteyken debriyaja basmadan boşa rahatlıkla alabiliyorsunuz ben sadece kendi arabamla 3.viteste hızım 40tı ve 4. vitese almaya başardım ama çok riskli ya geçmezse ne olur ondan sonra zaten bi daha denemedim.Arkadaşımda 2007 5.20d M technic var onda bi şeye şaşırdım özel bir vites sistemi yaptırmış adı DOG SHİFT.hızınız 60 geçmeden geri vitese takabiliyorsunuz ve araba lastik yakmaya başlıyor ilk başta inanmamıştım ama görünce inanıyorsunuz
Bir köprünün üzerindesiniz ve köprünün ortasında boşluk var. Siz aracınızla iyice hızlanıp karşıya geçip geçemeyeceğinizi öğrnmek istirosunuz ve birde bakıyorsunuz ki geçmişsiniz. Ama bu size haz veriyor ve ileride bir boşluk daha var köpride ve tekrar hızlanıp geçmeye çalışıyorsunuz o boşlukta aracınızla atlayara ve aracınız yine geçti, tebrikler. Artık yol düz, uzun ve ıssız. Hava kararmaya başladı...Birde bakıyorsunuz bir lastiğiniz kopmuş yanınızdan geçmiş gidiyor. Sanırım herkes ne demek istediğimi anladı.
Bende gaza basmadan gidebilmeyi yada frene basmadan durabilmeyi denemeyi düşünüyorum nası fikir ama